Άαααα, για να δω...όχι από το youtube απλώς.
Από την σελίδα του youtube που τα ανεβάζει...
α αυτό είναι επειδή το ανέφερε ο Βαγγέλης....έκανα refresh και μου βγάζει Yes.. Περίεργα πράγματα, μάλλον χρειαζόμαστε ξεμάτιασμα..
εκανε τα μαγικα του o Dimέκανα refresh και μου βγάζει Yes.. Περίεργα πράγματα, μάλλον χρειαζόμαστε ξεμάτιασμα..
προσωπικά για μένα ο Bruno είναι σκουπίδι φιλτατε.Γιατι τι εχει ο Bruno??
He is good enough for Sting...Λες να μην ειναι για μενα?
καθεις στο ειδος του κ ο Λουμιδης στους καφεδες My friend..
Mε το να εχω στεγανα..θα καταληξω να μου αρεσουν μονο οι ...Yes
αν με ξαναβρίσεις θα σου κόψω την καληνύχτα. :classic_ninja:Εντάξει, το λύσαμε κι αυτό!? Thanks τζαζίστα...
α αυτό είναι επειδή το ανέφερε ο Βαγγέλης....
Άμα πάρω μια μαγκούρα, θα δείτε τι θα πάθετε και οι δυό! :classic_ninja: :classic_ninja: :classic_ninja: :classic_ninja:εκανε τα μαγικα του o Dim
γιατί στεναχωριέσαι gmoukou?
δεν πιστεύω να ακούς Bruno Mars?
εχεις καθε δικαιωμα να προβαλεις τις αποψεις σου φιλε μου.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστες.Οπως εχω και εγω τις αποψεις μουπροσωπικά για μένα ο Bruno είναι σκουπίδι φιλτατε.
Τι είναι για τον Sting χε....
Αν είναι κάποιον, κάποιος κάτι, δεν με ενδιαφέρει.
Την άποψή μου γράφω.
Και νομίζω έχω κάθε δικαίωμα.
Και συγνώμη, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος να ακούει snarky και μετά bruno.
Περι ορέξεως, μακαρονάδα.
Αλλά εφ όσον είναι δημόσιο φόρουμ και πέφτουν ερωτήσεις το αυτονόητο είναι να πέφτουν απαντήσεις, αλλιώς δεν θα γίνει και συζήτηση και δεν θα βγεί και συμπέρασμα.
so what?Αυτη την στιγμη που μιλαμε...καποιοι ανθρωποι χορευουν Bruno..
πιθανόν δεν έγινα κατανοητός...χαχαχα, ούτε καν.
Βέβαια ποτέ δε ξέρεις τι σου ξημερώνει και πόσες αξίες μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψεις για να καλύψεις ανάγκες... (μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε)
Κατ επέκταση, για τα όνειρα που κόβονται απότομα αντέδρασα κυρίως.
Σα να έβαλες το δαχτύλι στη πληγή απάνου ?
με τη διαφορά Ευάγγελε ότι εγώ δεν έκρινα τις απόψεις σου. Ή τουλάχιστον κάποιου συνομιλητή εδώ μέσα.Οι αποψεις σου με κανουν κ γελαω ..τις θεωρω ανοητα δογματικες και στην καλυτερη περιπτωση 16χρονου μαθητη γυμνασιου.
με τη διαφορά Ευάγγελε ότι εγώ δεν έκρινα τις απόψεις σου. Ή τουλάχιστον κάποιου συνομιλητή εδώ μέσα.
Τον Bruno έκρινα.
Διότι γι αυτόν τέθηκε το ερώτημα....
σε εμενα δεν αναφερεσαι?Και συγνώμη, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος να ακούει snarky και μετά bruno.
πας καλά?σε εμενα δεν αναφερεσαι?
Ειδες ...τελικα μπορει..κ στα καπακια να ακουσω μια Τσαλιγοπουλου κ να τελειωσω με Μαλαμα κ Tool.
Xαλαρωσε ...για μουσικη προκειται.,..οχι για καρδιοχειρουργικη... :classic_biggrin:
ωωωχ10 δις ...μυγες???
:classic_biggrin:το αν ειναι καλος η οχι το δηλωνει η επιτυχια του στο ΧΩΡΟ ΤΟΥ , οχι το προσωπικο μας γουστο.