- Πόντοι
- 1,058
Καληνύχτες σε όλους!
Βρε ρέμπελε, δεν είναι εκεί το θέμα.Rebel_Of_South είπε:έχω το ίδιο παικτικό επίπεδο με τον 9 χρόνο Dustin Tomsen :-\ :-\ :-\
ίσως και χειρότερο τώρα που το ξανασκέφτομαι
To almost.....σκεφτηκα και του λογου μου,Terry RoscoeBeck5 είπε:Ο δικός σου πάει για κούρεμα G... Το οποίο μου θύμισε ότι αυτός εδώ τη γλύτωσε στο παρά τρίχα ;D
Ωραιος ο πιτσιρικος,τα σπανει.Όταν παίζει κάποιος και γουστάρει, φαίνεται στο πρόσωπό του.
Mη νοιωθεις μονος,τα ιδια κι απο εδω.έχω το ίδιο παικτικό επίπεδο με τον 9 χρόνο Dustin Tomsen :-\ :-\ :-\
ίσως και χειρότερο τώρα που το ξανασκέφτομαι
fusiongtr είπε:Άντε γίναμε τρεις τώρα.![]()
Θα έλεγα τέσσερις, όταν είδα αυτό...fusiongtr είπε:Άντε γίναμε τρεις τώρα.![]()
Αμάν αμάν, τι είναι τούτο βρε!Terry RoscoeBeck5 είπε:Θα έλεγα τέσσερις, όταν είδα αυτό...
Τι παιζουνε ρε πστμου.Κατσε καλα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά για να παρηγορηθούμε, ας πούμε ότι ο Μότσαρτ έγραψε την πρώτη του συμφωνία πιο μικρός από τον τεράστιο πιτσιρικά εδώ ;D
Έλα ρε συ, είναι αυτό το απίστευτο τυπάκι από τη Βραζιλία. Ε, τώρα θα έχει μεγαλώσει, και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα παίζει πλέον... ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αμάν αμάν, τι είναι τούτο βρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν σου πω ότι σκέφτηκα ..Terry RoscoeBeck5 είπε:Έλα ρε συ, είναι αυτό το απίστευτο τυπάκι από τη Βραζιλία.
Για την ώρα ο Ιάσων γουστάρει μόνο να ακούει και να χορεύει- αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Αλλά μπορεί η Ισμήνη να κάνει την έκπληξη και να βγάλουμε τη νέα Talfusiongtr είπε:Αν σου πω ότι σκέφτηκα ..
"ρε συ, πώς μεγάλωσε έτσι ο Ιάσωνας!"
Μην μου βάζετε τέτοια τώρα, γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που σκέφτομαι να ξαναρχίσω να διδάσκω.
Αν μου κάτσει κανένας τέτοιος .... :-X