Τι μουσική ακούτε τώρα;

κι όπως έγραψε σήμερα μια φίλη,

"But February made me shiver with every paper id' delivered..Bad news on the doorstep.."

όλα κατά διαόλου.. και στην Αμερική και εδώ και παντού... Τα χρόνια της κάποιας αθωότητας έχουν προ πολλού φύγει ανεπιστρεπτί... Τραμπ, Πουτιν, Ερντογαν, Τσιπρας...  Ας το παραδεχτούμε... Ζουμ στην εποχή που μας αξίζει.. της αβεβαιότητας, του τρόμου και της @αλακιας... Που αλλού να στραφούμε πάρα στο χθες και την μουσική...

https://www.youtube.com/watch?v=cBuHbdWdx

Ειναι φορες που ο θεατρικος τροπος που τραγουδαει δε μ'αρεσει καθολου-ειδικα σε μερικα μπλουζ με χαλαει κιολας,ουδεις λογος,σπουδαιος τραγουδιστης-ειναι και αλλες,οπως σε τουτο εδω,που δινω τα ρεστα μου.Σκοτω!

Γεια σου Σωτερ αρχοντα.

sotiroubas είπε:
the boss  ;D
Ross? ;D ;D ;D ;D

Κομματαρα εβαλες.

Για τα γουστα μου ο Snowy White ειναι απο τους  εκφραστικοτερους κιθαριστες ever.

Με δυσκολευει στα δικα του λαιβ,το σετλιστ του ειναι λιγο υπνωτικο,απο οσα εχω ακουσει,

Ομως,εχει τοσο ωραιο παιξιμο,με καθηλωνει ο τροπος του.

Και τι ηχος!

Καπου εκει κοντα στα τελη των 90ς, 97-98 θα ηταν,ειχε ερθει στο blues hall στο μετς.

Με πηραν κατι γνωστοι και μου λενε " του εχει χαλασει το tubescreamer,θα δωσεις το δικο σου να παιξει".Λεω "ενταξει", δε γαμεις,να τον βοηθησουμε τον ανθρωπο ;D ;D ;D

Μου εφεραν μετα ενα audio απο το λαιβ κι ακουσα-δεν ξερω αν επαιξε με το screamer τελικα ,δεν εχει και σημασια-εκλασα μεντες με τον ηχο.Δαχτυλα  και τατς λαιμαι, αυτο,τιποτε αλλο.

Μεγιστος.

https://www.youtube.com/watch?v=sY2I8TlG4Ug

gvour είπε:
Καπου εκει κοντα στα τελη των 90ς, 97-98 θα ηταν,ειχε ερθει στο blues hall στο μετς.

Με πηραν κατι γνωστοι και μου λενε " του εχει χαλασει το tubescreamer,θα δωσεις το δικο σου να παιξει".Λεω "ενταξει",
Ρε μπας και σου ζήτησαν και κανένα δάχτυλο, γιατί κάποιο δικό του είχε θέμα? ;D ;D ;D ;D

Μάλιστα κύριοι.

Gvour signature tubescreamer με το οποίο έπαιξε ο Snowy White!

fusiongtr είπε:
Ρε μπας και σου ζήτησαν και κανένα δάχτυλο, γιατί κάποιο δικό του είχε θέμα? ;D ;D ;D ;D
Το μεσαιο. ;D ;D ;D ;D ;D

Τωρα θα με μπαναρουν και δικαιο θα 'χουν.

tubescreamer με το οποίο έπαιξε ο Snowy White!
To οποιο το ειχαν καποια ......μυρια κιθαριστες τοτε και τωρα-ts-10 σπανιοτατο πεταλι-αλλα ηθελε το δικο μου. :P :-*

Επειδη δεν το εδινε κανενας αλλος. ;D ;D ;D

@npap

Mια χαρα το λεει η Φεργκι.

Ωραιοτητες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Το μεσαιο. ;D ;D ;D ;D ;D σπανιοτατο αλλα ηθελε το δικο μου. :P :-*
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και του το έδωκες και το χρησιμοποίησε, έτσι? ;D ;D ;D ;D

Κάτι θα ήξερε. :-* :-* :-* :-*

fusiongtr είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και του το έδωκες και το χρησιμοποίησε, έτσι? ;D ;D ;D ;D
Δακτυλος. ;D ;D ;D ;D ;D :-*

αλιήτες... σα δε δρέπεσθε.. μπροστά στο κορίτσι... τσκ τσκ που το φερα και να σας τραγουδήξει...  :P

npap είπε:
αλιήτες... σα δε δρέπεσθε.. μπροστά στο κορίτσι... τσκ τσκ που το φερα και να σας τραγουδήξει...  :P
:-[ :-[

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back