Τι μουσική ακούτε τώρα;

gvour είπε:
Σκεφτομουν να παω,μετα βαρεθηκα ρε γμτο.

Κατσε καλα ε?
Γάζωσαν. Τρομερή γκρούβα, απίστευτο δέσιμο, μουσίκαροι... Ήταν απολαυστικό.

Πήγα καπάκι μετά τη δουλειά, με το Γιώργο (Μέταλ) και φύγαμε με χαμόγελο... Durex  8)

Και αυτό για τον φίλο Νότιο... ρέμπελο, που ανέβασε νωρίτερα την... αγάπη  8)

θενξ Τερυ , πως κατάντησε έτσι αυτή η μπάντα που είχε αγγίξει συνθετική στρατόσφαιρα και μαλλιοτραβιόντουσαν σαν παιδάκια :-\ :-\ :-\

Rebel_Of_South είπε:
θενξ Τερυ , πως κατάντησε έτσι αυτή η μπάντα που είχε αγγίξει συνθετική στρατόσφαιρα και μαλλιοτραβιόντουσαν σαν παιδάκια :-\ :-\ :-\
Ναι, μιλάμε για τραγική κατάντια. Τελικά, ο DeGarmo ήταν ο καταλύτης... Αποχώρισε και σιγά- σιγά τους πήρε και τους σήκωσε.

Φτου, πιπέρι στο στόμα- και εδώ DeGarmo. Ήταν τα "λεφτά" της μπάντας  ;D

That's what i call an outro  8)

Moυ έχει κολλήσει αυτό και το ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες.

Περίεργο γιατί δεν το συνηθίζω να ακούω το στύλ.

Well,

I think that ο μεγάλος μπασίστας (terry) θα έπρεπε να είχε απαντήσει στον μεγάλο μπλουζιστα... (ez) και όχι στον άλλο

αλλά ποιος είμαι εγώ για ναχω γνωμη... τι να καταλάβω ο φτωχός, ο κολλημένος στα grooves των 70s

Καλησπέρα - καλώς σας βρήκα

Creeple είπε:
αλλά ποιος είμαι εγώ για ναχω γνωμη... τι να καταλάβω ο φτωχός, ο κολλημένος στα grooves των 70s

Καλησπέρα - καλώς σας βρήκα
Καλωσήρθες αλλά πρόσεχε.

Αν ξεκινάς με Nugent, θα σου μείνει η "στάμπα" ότι είσαι με τον Trump και ακόμα χειρότερα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Με αφορμή τον θάνατο του John Wetton, ξανάκουσα σήμερα μετά από πολλά χρόνια μια από τις πιο underrated και συνθετικά πρωτότυπες (στον χώρο που κινούνταν) μπάντες όλων των εποχών.

Ίσως γιατί δεν είχαν κάποιον λαμπερό superstar.

Ο λόγος για τους Uriah Heep.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back