Τι μουσική ακούτε τώρα;

samy paraga είπε:
Ξέρω τουλάχιστον έναν μπουθαρίστα του ΝΟΙΖ που ενώ είναι σπουδαίος , δεν ήξευρε το γίγαντα ............Λυπάμαι αλλά μαυρομούριδες και άλλες αηδείες, δεν έγραψαν ΠΟΤΕ μουζική και -λυπάμαι που το λέω-ούτε οι σπουδαίοι ΝΟΙΖομπουθαρίσται που αγνοούν το Ρόνο, θα γράψουν , λυπάμαι

μακελειό στην 10η λεωφόρο....

αυτός ο άνθρωπος τα είχε παρατήσει όλα και ήταν κηπουρός (πως λέει ο Γερμανός, θάθελα νάμουν κηπουρός ? - μάλλον ρόνο ήθελε νάναι....  ;D ) στο χωριό του στη βόρεια αγγλία....

όταν τον θυνήθηκε ο μακαρίτης (εντάξει κι οι δυό μακαρίτες είναι) και έψαξε να τον βρεί...."να ο Τζεφ Μπεκ μου!" είπε.

έστησε κι έφτιαξε όλο το μουσικό μπακγκράουντ του δούκα αλλά και την καριέρα του Λουρίδη που πήγαινε να πιάσει πάτο αλλά και του Ιγγυ....

Και κάποια στιγμή ο δούκας σκέφτηκε να αλλάξει εικόνα και έφερε έναν "κιθαρίστα" στη θέση του....

Και τι δεν είχε κάνει γι αυτόν....

Αλλά και το χωριό του.....μ χ μέσα του φτιάξανε ένα μνημείο ΚΗΠΟΥΡΟΥ .....

Λοιπόν υπάρχει μια ωραία ιστορία για την ιστορική λεσπολ από έναν φαν που την έψαξε, την βρήκε, την αγόρασε, τη χάρηκε και μετά την μοσχοπούλησε σε έναν ελβετό συλλέκτη....

η αδικία του ροκ.......  :'(

Ωραία ιδέα αυτη του Τζιμπούρ να ανοίξει νήμα με τις μουσικες που ακούμε - Μπράβο Γιώργο

Είχα δει και ενα άλλο ωραίο νήμα το πρωί, που το είχε άνοιξει ο Καταρράχτης, επι των φατσομπουκικων λάικς και των επιπτώσεων τους αλλα δεν το βρίσκω πλέον - τοφαγε η μαρμάγκα, λαιμαι

Καλό! x 102,556 Λίστα

Dinosp είπε:
Ωραία ιδέα αυτη του Τζιμπούρ να ανοίξει νήμα με τις μουσικες που ακούμε - Μπράβο Γιώργο

Είχα δει και ενα άλλο ωραίο νήμα το πρωί, που το είχε άνοιξει ο Καταρράχτης, επι των φατσομπουκικων λάικς και των επιπτώσεων τους αλλα δεν το βρίσκω πλέον - τοφαγε η μαρμάγκα, λαιμαι
Και καλά έκανε στο hijacking. Κάποιος πρέπει να κάνει τη λάντζα εδω μέσα για να έχουμε καθαρό χώρο να γράφουμε. Τα τσαμπουκαλίκια στο σπίτι αυτών που τα ΄γραψαν, όχι εδώ.Και μπράβο στον Τζιμπούρ που έτυχε να έχει ένα τυχαίο (αλλά πάντα καλό) ποστ στις 160 σελίδες του προηγούμενου τεράστιου θεματος για να ξεκινήσει ένα νέο. Δεν καταπατήσαμε και κανα φιλελεύθερο δικαίωμα.

Συμφωνείτε ότι ο webmaster' date=' ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληρεί τους όρους χρήσης.[/quote']

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει βρε yameth - μη βαράς - ολοι  φίλοι είμαστε - δεν βλεπω κάποιον με πρόθεση να προσβάλει -

Και οπως θαλεγε και ο μεγάλος

All I really wanna do

Is baby be friends with u

Βάλτε κανα like και γραφτείτε, λαιμαι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
έτυχε να έχει ένα τυχαίο
Είσαι ωραίος βρε Yameth. ;D ;D ;D

Αυτό μέχρι και λαϊκό άσμα γίνεται.

"Μου έτυχε να έχω ένα τυχαίο

και στάθηκε για μένανε μοιραίο".

;D ;D ;D ;D ;D

Dinosp είπε:
Είχα δει και ενα άλλο ωραίο νήμα το πρωί, που το είχε άνοιξει ο Καταρράχτης, επι των φατσομπουκικων λάικς και των επιπτώσεων τους αλλα δεν το βρίσκω πλέον
Κανενα τετοιο νημα δεν ειχε ανοιξει ο Καταρακτης. Καποιος Mod πηρε την απαντηση μου απ'το θεμα "Περί μουσικών" και ανοιξε μ'αυτη ενα νεο νημα, κι ετσι φαινοταν οτι εγω το ειχα ανοιξει. Αυτα για να ξερουμε τι λεμε.

Τα γένεια μου... ;D ;D 8)

"...you know life's full of surprises, you know we do that too..."

σεβασμός στην "ταχύτητα" όταν με την σειρά της σέβεται το "συναίσθημα"...

https://youtu.be/Ri_Zk8qzff4

npap είπε:
σεβασμός στην "ταχύτητα" όταν με την σειρά της σέβεται το "συναίσθημα"...

https://youtu.be/Ri_Zk8qzff4
είχα την τύχη να δώ ζωντανά τον Charlie Byrd στη Θεσσαλονίκη το 1979 αν θυμάμαι καλά, προσκεκλημένο του κολλέγιου Ανατόλια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back