Τι μουσική ακούτε τώρα;

npap είπε:
τι έινε oρε παιζάτσα... στο nickelodeon μπήκα?... :)

Το εν λόγω το έχω παίξει Ψ φορές με τα ΠΤΠ- την βάρδα πρώτη φορά την ακούω  ;D

Κάτι μάθαμε σήμερα  ;D ;D ;D

κάτσε να επαναφέρω την τάξιν...

αφιερωμένο σε μπαμπά και θείο...

απολαύστε το βίδεον όσο μπορείτε, γιατί σε 15 χρόνια θα γίνει εφιάλτης σας.... 8) ;D ;D ;D

npap είπε:
σε 15 χρόνια θα γίνει εφιάλτης σας.... 8) ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Ποια δεκαπέντε χρόνια.

Εδώ έχουμε εις διπλούν το

npap είπε:
κάτσε να επαναφέρω την τάξιν...

αφιερωμένο σε μπαμπά και θείο...

απολαύστε το βίδεον όσο μπορείτε, γιατί σε 15 χρόνια θα γίνει εφιάλτης σας.... 8) ;D ;D ;D
Πανάθεμα σε  ;D ;D ;D ;D

Δεν πειράζει όμως λαίμαι

Αφιερωμένο στην κοράκλα μου

ΥΓ: Όμως έχουμε και γιο λαίμαι  ;)  8)

και για το γιο και όλα τα κορίτσια και την πραγματική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που όλα μαζί αντιπροσωπεύουν, αφιερωμένο αυτό

https://youtu.be/WohnqqhKcrk

npap είπε:
και για το γιο και όλα τα κορίτσια και την πραγματική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που όλα μαζί αντιπροσωπεύουν, αφιερωμένο αυτό
Κάτι τέτοια λες και με φτιάχνεις άσχημα.

Σε όλα τα παιδιά (κορίτσια και αγόρια) να ευχαριστηθούν τον ήλιο και τα δένδρα όσο υπάρχουν ακόμα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αφιερωμένο στην κοράκλα μου
Θα περιμένω να ενηλικιωθεί, μπας και δει τα κατατόπια, γιατί από παρΤΕΡΙο ψώνισε από σβέρκο το κορτσούδι. Μέχρι STYX-RUSH  κλπ, πέραν τοιούτων ουδέν, ας είναι καλά, ένας Ρακεντζής, ένας Γοίλιαν και ένας Παράγκας δια να έχουν τα παιδιά να θυμούνται το πατέλα τους τον ανύπαρκτο  :-*

Κάποιος έβαλε Σου βου Ρου, κάπου, κάποτε κλπ κλπ ............μα ήμαρτόνε με το μπαγλαμά, έπαιζε και διασκευή Χέντριξ- όχι ότι ούτος υπήρξε τπτ σπουδαίο  :-*.............τέλος πάντων οι θαυμασταί της τοστιέρας, είναι χειρότεροι απ τον ΛΚ  στο Βίνταζζζζ.

Να ήταν και δημιουργικοί οι ήρωές τους ε? Τι καλά που θα ήταν

Ο άνωθεν πληρωμένος εγκληματίας, έπαιξε πρώτα με Φρανκ, πήρε πιστοποίηση, ύστερα Δαυίδ και μετά Κεφαλές. Ο Στέβης Ρέι Βωγκάν από πούθε ήρθε και που πήγε και αν σας αρέ, μεγειά σας με χαρά σας, όλμος ηγώ είμαι καλύτερος από δαύτο τον ουτιδανό και σας το υπογράφω με σφραγίδες και βουλοκέρια λαίμαι ..................σιγά και τον ήχο Στράτο που του έβγαλαν και μονδέλο του πανήλακα, ας είναι καλά ο Αδριανός που ταίζει τις Στράτο

image.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back