M
mauromouris
Guest
;D
Συγνώμη δηλαδή, αλλά ποιοι είναι αυτοί οι πως θεν τους λεν, που δημιουργήθηκε και υστερία; :cigaret13 είπε:Έχεις δίκιο ρε Νίκο, αλλά μετά από αυτό: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/556723/sok-gia-tis-neares-thaumastries-tous-dialuodai-oi-boys-and-noise/ που διάβασα σήμερα, δεν λειτουργώ.......Έπαθα ένα τραλαλά, ένα κατιτίς.... :-[
Αφού, απ'την στεναχώρια μου, σκέφτομαι να κάτσω να γράψω πάνκ κομμάτι......
Σε βρίσκω αδιάβαστο Τέρυ, δημοσιογράφος άνθρωπος..........Terry RoscoeBeck5 είπε:Συγνώμη δηλαδή, αλλά ποιοι είναι αυτοί οι πως θεν τους λεν, που δημιουργήθηκε και υστερία; :Η μήτηρ τους, τους γνώριζε;
Στην Αίγυπτο; Τι έχω χάσει ο γέροντας; ???cigaret13 είπε:Σε βρίσκω αδιάβαστο Τέρυ, δημοσιογράφος άνθρωπος..........
Χωρίς πλάκα, δύο (2), φορές ήρθαν στην Αλεξάνδρεια και τις 2 έσκισαν..... ;D Γκρουπάρα, ασχέτως εάν η μουσική πίσω του ήταν κονσέρβα
Είμαι παλιό μέλος που είχα άλλο nickname και ήμουνα εκτός για πολύ καιρό.Dinosp είπε:Ρε σεις
Ποιος ειναι τελικα αυτος ο μαυρομουρης;
Αποκλείεται να ειναι νέο μέλος με 100 posts
Tι μου θυμησες ωρε Npap... ;D Κλασσικος ο Πυθουλας. Εχω εναν φιλο που εχει 2 CD του υπογεγραμμενα παρακαλω. ;DΟ τυπος εχει τρελο κολλημα με τον Καζαντζιδη. Πριν αρκετα χρονια ειχε φαει ενα φλας και εναν χειμωνα την εβγαζε στην παλια γεφυρα της Χαλκιδας, αραζε το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο με ανοιχτες τις πορτες, το CD player στο τερμα με τραγουδια του Καζαντζιδη κι ο Πυθουλας εξω απ'το αμαξι να τραγουδαει και να χορευει ως το πρωι. ;Dnpap είπε: