W
Kαλη χρονια Ντινε, με υγεια. 8) Το hangover μου ειναι μονιμο, δεν ξεπερνιεται με τιποτα...Dinosp είπε:Καλή χρονια Καταρράκτη - βλεπω οτι ξεπερνάμε σιγά σιγά το hangover των γιορτών...
Σε είδαμε χθες πως φούνταρες το παπόρο στη γέφυρα πάνω κανάγιαWaterfall-K είπε:Kαλη χρονια Ντινε, με υγεια. 8) Το hangover μου ειναι μονιμο, δεν ξεπερνιεται με τιποτα...![]()
mustafank είπε:Ηλιοτρόπαια
samy paraga είπε:Ευτυχώς που έβαλες και υπότετλους για το Ντίνο, εκτός του ότι δεν έχει λόγιερ, είναι και κουφός
Ηταν καπου στις 2 παρα το βραδυ της Παρασκευης, με ειχε πιασει η γεφυρα (ως συνηθως) και περιμενα σπιτι να κλεισει για να κατεβω Χαλκιδα. Παρακολουθουσα τη γεφυρα απο μια καμερα μεσω ιντερνετ. Σε καποια φαση παω στο μπανιο να...κοψω τα νυχια μουsamy paraga είπε:Όταν είναι να αλλάξεις νερά μη πίνεις ;D ;D ;D
όντως!samy paraga είπε:Δισκάρα έβγαλε πάλι το παλουκάρι απ τη Μουσθένη, τον είδα και τις προάλλες λίβε στη Δράμα
Terry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ του τα λεγα του καλλιτέχνη: Να δεις που θα αποδειχθείς γουρλής για το παλουκάρι φίλος ;D
Δεν με πίστευε... Βρε, θα του πάει γούρι το κομμάτι που σε λέω.
Εδικαιώθην λαίμαι 8) Α, και μην ξεχνάτε, το άσμα δεν είναι μουγκό- απλά αρχίζει στο 0:58- ιδιοτροπία του καλλιτέχνη 8)