Τι μουσική ακούτε τώρα;

Και μια που τ' άναφέραμε στο Βερολίνο προχθές τρομερή ζέστη. Υπέροχη πόλη φυσικά. Τα πάρκα, οι βιβλιοθήκες, τα κολυμβητήρια, τα χαμάμ, οι άνθρωποι ευγενέστατοι, τα κορίτσια προσιτά. Ένας άλλος κόσμος. Ένας ωραίος, σίγουρος κόσμος. Το σκέφτομαι σοβαρά το Βερολίνο. Μια δουλίτσα με καλά λεφτά. Ασφάλεια. Τάξη.

https://www.youtube.com/watch?v=bEZ3lSurNCI

Αφιερωμένο στους κυρίους που αναφέρθηκαν σε παλιές αγάπες με τον καλύτερο τρόπο!Τι μαγκιά να τραβάς μια τζούρα απ'αυτό που λέγεται "μαγεία"!

https://www.youtube.com/watch?v=47H_mdKUUco

Οταν

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΓΟ

μουρχεται αυτο

Τρόλεϊ - το δώρο άψογο - μεστειλε, ευχαριστούμε

Καλησπέρα και στους/στη υπεδελοιπους/η - κεντατε (και) σήμερα

Βαρελινο ε?

Εγω ειμαι σε φάση Μεχικο, παραλία, μπυρες και μελαχρινές - αλλα, ενεκα η κρισις, προς το παρον, δυσκολεύομαι -

σύγχρονο το τέμπο του Doc με τις εξελίξεις.... δυστυχώς όχι και με την μέση νόηση που τις κινεί...  ::)

''Κακώς σε χάλαγε Samy και καλά έκανε ο Μηλιώκας που τό'κανε όπως τό'κανε τότε.....μια χαρά άσμα, με εξάρσεις, ήρεμα σημεία και μινιμαλισμό στην ενορχήστρωση, όπως "άρμοζε" στους στίχους του.  Μrsickhorse έπρεπε να το κάνεις punk Shocked ή έστω "βρώμικο" R&R για να αρέσει στον Mr Paraga...... Roll Eyes Grin Grin Grin   Και πάλι, μπράβο από μένα....... Smiley''

Αγαπητε-τη αμφιταλαντευόμενε-η φίλοους-η, Σιγαρέτο-α και για να μην σκίσουμε το θέμα του άνθρωπα, το ακόλουθο οβίνδεο δείχνει το δρόμο της σουστής πορείας του άσθματος. Βεβαίως ο Μηλιώκας, ως παλαιοροκάς σα και του λόγου σου αρνείται να αντιληφθεί πως τα σουβλάκια σε ένα τέτοιο άσθμα είναι περιττά εξ ολοκλήρου και δι αυτό επιμένει να μας παρουσιάζει το μπουθαρίστα που κάνει το ''περίτεχνο'' σόλο, αλά κοκορέτσι. Τουλάχιστον όμως έχει περιορίσει πουλί το παλιμπαιδισμό  των χαρντροκ καταβολών των νειάτων του.

Τι να κάμνουμε, δεν ήμασταν όλοι ανόητοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας, όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;D

Δωρικό βρώμικο R n R είναι το σουστό

samy paraga είπε:
Αγαπητε-τη αμφιταλαντευόμενε-η φίλοους-η, Σιγαρέτο-α και για να μην σκίσουμε το θέμα του άνθρωπα, το ακόλουθο οβίνδεο δείχνει το δρόμο της σουστής πορείας του άσθματος. Βεβαίως ο Μηλιώκας, ως παλαιοροκάς σα και του λόγου σου αρνείται να αντιληφθεί πως τα σουβλάκια σε ένα τέτοιο άσθμα είναι περιττά εξ ολοκλήρου και δι αυτό επιμένει να μας παρουσιάζει το μπουθαρίστα που κάνει το ''περίτεχνο'' σόλο, αλά κοκορέτσι. Τουλάχιστον όμως έχει περιορίσει πουλί το παλιμπαιδισμό  των χαρντροκ καταβολών των νειάτων του.
Μια χαρά το λαλάει κι εδώ (όχι ότι ακούω και μεγάλη διαφορά από το original.....) αλλά Στρατ με διπλό στην γέφυρα.......; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ...  :P  
Τι να κάμνουμε, δεν ήμασταν όλοι ανόητοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας, όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;D
Εγώ είμαι ακόμα...... ::)      

cigaret13 είπε:
  αλλά Στρατ με διπλό στην γέφυρα.......; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ...  
Όχι ότι τρελαίνομαι με τις Στρατ- μεγάλες πτανες ;D ;D- αλλά ίσως να μην έχεις άδικο φρίκουλα γερομπισμπίκη  ;D

samy paraga είπε:
Όχι ότι τρελαίνομαι με τις Στρατ- μεγάλες πτανες ;D ;D- αλλά ίσως να μην έχεις άδικο φρίκουλα γερομπισμπίκη  ;D
Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα (1) χρόνο μεγαλύτερός μου.........  ::) :o 8) :P ;D      
     ;D

Καπου καπου (καθε 5-6 χρονια δηλαδη) ποσταρεις και καποιο σοβαρο κομματι Samie.
tomato.gif

Ευγε.
Baby_2.gif

Αναρωτιεμαι αν ο Δημητρης Μπαρμπαγαλας που κανει σολο ειναι ο ιδιος Mπαρμπαγαλας που επαιζε στη Λευκη Συμφωνια (τωρα στους Will-o-the Wisp).
chin.gif

samy paraga είπε:
Τι να κάμνουμε, δυστυχώς δεν ήμασταν όλοι χαρντροκάδες στα νειάτα μας (αλλά αστεία Punkια) όπως εσύ καλέ-ή μου ;D ;D ;D
Ποτε δεν ειναι αργα να παραδεχτεις τα τεραστια λαθη της παιδικης σου ηλικιας Sam. Καλλιο αργα παρα ποτε. Ποτε δεν ειναι αργα να ξεκινησεις να ακους καλο πχιοτικο Hard Rock (Deep Purple κλπ), τι κι αν εισαι πλεον κοντα στα 60?
eeee.png

"Γηρασκω αει διδασκομενος" οπως ελεγε κι ο παλιοφιλος ο Σολων, εννοωντας καθαρα πως "ποτε δεν ειναι αργα να ανακαλυψει κανεις το μεγαλειο των DP και του Hard Rack γενικοτερα"...
oldman3.gif

cigaret13 είπε:
Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα (1) χρόνο μεγαλύτερός μου.........  

Ψευδείς διαδόσεις μπατσούλη που με έπιασε στη Κάλυμουνο πρόσφατα να τονε δωροδωκάω για να με γράψει στη ταυφουτότητα μικρότερο  8)

Και ένα εμπνευσμένο απ τον Ρεμάλι που επούσταρε αλλούθε λαίμαι.

Φυσικά ο υπέροχος μπασίστας και επειδή βαριέμαι να τονε ξυρίσω και να τονε κουρέψω, θα είχε αποκεφαλιστεί. Τονε προτιμώ ως ακέφαλο, είναι ύβρις η κεφάλα του προς το ιδίωμα.

Ωραία φωνή η κοπέλα

Μολις εκλεισε η γεφυρα. Η καμερα κανει καλη δουλεια...

Ωρα για μπανακι κι εξω. Αλλα αφου μου το ζητας, δεν θα σε αφησω ετσι.
image.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back