Τι μουσική ακούτε τώρα;

1 - 2 Ignition...δέν περίμενα για το 3 και στο πάτησα λίγο νωρίτερα θείο,σχώραμε.

Είναι θέμα ηλικίας και δεν έχει να κάμνει με το σέβας προς τους μεγαλύτερους. Μεγαλώσαμε σε διαφορετικές εποχές. Ούτε καν πως είδα τους Fall ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ εν Ελλάδι. Δεν έχω κάτι μαζί σου, έχω με τους συνομηλίκους μου, ή μεγαλύτερους που αισθάνομαι πως είμεθα ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη κατάντια σας. Σε ζητάω συγνώμη που σε έριξα στη τρούπα, που ΔΕΝ πρόκειται να βγεις ΠΟΤΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Όχι πως, αλλά να βρίσκεσαι σε κάποια φάση στη ζωή που ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψεις ένα μπάσσο. Βασικά στους μεγάλους μου όρχεις και καμιά αξία δεν έχει οικονομική. Απλά θέλω να το κελαηδήσει το γαμημένο ένας τύπος που αγαπάω -αν και γκέι- Σας υποσχέθηκα πως θα παίξουμε Ρόρυ και θα παίξουμε , με τους ΚΑΥΛΗΤΕΡΟΥΣ

Είναι θέμα ηλικίας και δεν έχει να κάμνει με το σέβας προς τους μεγαλύτερους. Μεγαλώσαμε σε διαφορετικές εποχές. Ούτε καν πως είδα τους Fall ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ εν Ελλάδι. Δεν έχω κάτι μαζί σου, έχω με τους συνομηλίκους μου, ή μεγαλύτερους που αισθάνομαι πως είμεθα ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη κατάντια σας. Σε ζητάω συγνώμη που σε έριξα στη τρούπα, που ΔΕΝ πρόκειται να βγεις ΠΟΤΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
Θείο,από τα 15 μου οι καλύτερες παρέες μου ήταν συνομίλικοι σού (30 + τότε),αυτοί με έμαθαν να ακούω μουσική,με έβαλαν στα σπίτια τους,να δουλεύω αργότερα σε δισκοπωλεία,σε συναυλίες και κατάφερα να ζώ απο την μουσική εώς και τα 42 μου.
Από τους άλλους ζήτα συγνώμη,που έχουν διαφορετικά βιώματα,εμένα η γενιά σου με αβάνταρε,έχω κάνει απόσβεση.
Από την άλλη,αν είναι να βρεθώ σε τρύπα που δέν πρόκειται να βγώ ποτέ και είμαι μαζί τους,καλή μουσική θα έχουμε,γέλιο θα πέφτει,από ότι βλέπω και έξω από την τρύπα δέν είναι καλύτερα τα πράγματα.

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως η δικιά μου γενιά είναι υπεύθυνη γι αυτό που βιώνουμε σήμερα και αν ΕΣΥ νοιώθεις ευτυχισμένος που βρέθηκες με κάποιους άνθρωπες που θεωρείς πως σε βοήθησαν, είσαι ρούκουνας κι εσύ κι αυτοί
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ PARAGAS για καυλήτερο μΑλλον
Εγώ τον είδα το Γκρεγκ όσο ακόμα κυκλοφορούσε

Εγώ τον είδα το Γκρεγκ όσο ακόμα κυκλοφορούσε
Φήμες λένε ότι μετά το live απελάθει από την χώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Τώρα εξηγούνται όλα.
Είσαι με τα καλά σου ρε θείο?
Γι αυτό δέν ξανάρθανε?

Φήμες λένε ότι μετά το live απελάθει από την χώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Τώρα εξηγούνται όλα.
Είσαι με τα καλά σου ρε θείο?
Γι αυτό δέν ξανάρθανε?
Ο καυλήτερος δίσκος του Γκρεγκ ήταν με ακουστική o Νιρβάνας, δεν πρόλαβε να τον ξεπατικώσει

Α, αν δεν είναι από ρίζα αγριοπασατεμπιάς Γουαδελούπης, δεν μπορώ να παίξω...
Ξεύρω χρυσή μου, έχεις τεμνοντίτιδα. Mg έλα να πιάσεις το μπάσσο η κουράδα έπαθε φούιτ

Προς άπαντες, αλλά ειδικώς προς @Jazzjoker που του αρέσει ο καθαρός αέρας. Bonus, το αδιανόητο key change (έτσι δεν το λένε;) κάπου στην μέση.

Να σε πιω τι κατάλαβα απ το τύπο, μέσα απ το πόρδουμε και το ολίγον που τον συναναστράφηκα,
Κλάσαν οι Τελεκάστερ και ο Σπύρος πήρε μυρωδιά.
Θα με παρεξηγήσει, αλλά το αυτό ισχύει και με τους υπόλοιπους μπουθαρίστες του πόρδουμ με τα τίμια ξύλα και τον υπέροχο ήχο.
Βαρύ κι ασήκωτο, αλλά το ήπια. Επαέ μέσα υπήρξαν ΔΥΟ μπουθαρίστες που θα έπαιζαν και με καυσόξυλο , στο μισό, βάζω και τον Δέλτα . Ο Τυρέας και ο Πισιμανης

Να σε πιω τι κατάλαβα απ το τύπο, μέσα απ το πόρδουμε και το ολίγον που τον συναναστράφηκα,
Κλάσαν οι Τελεκάστερ και ο Σπύρος πήρε μυρωδιά.

Κι εσύ 60 χρόνια με τελεκάστερ στα χέρια και δεν κατάφερες ούτε να την παίξεις, ούτε να γράψεις ένα κομμάτι της προκοπής.

Πιο πολύ όμως αυτό που συνεχίζει να με εκπλήσσει (ματαίως προφανώς) είναι το ότι επιμένεις να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν ασχολούνται μαζί σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back