Τι μουσική ακούτε τώρα;

1 - 2 Ignition...δέν περίμενα για το 3 και στο πάτησα λίγο νωρίτερα θείο,σχώραμε.

Είναι θέμα ηλικίας και δεν έχει να κάμνει με το σέβας προς τους μεγαλύτερους. Μεγαλώσαμε σε διαφορετικές εποχές. Ούτε καν πως είδα τους Fall ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ εν Ελλάδι. Δεν έχω κάτι μαζί σου, έχω με τους συνομηλίκους μου, ή μεγαλύτερους που αισθάνομαι πως είμεθα ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη κατάντια σας. Σε ζητάω συγνώμη που σε έριξα στη τρούπα, που ΔΕΝ πρόκειται να βγεις ΠΟΤΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Όχι πως, αλλά να βρίσκεσαι σε κάποια φάση στη ζωή που ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψεις ένα μπάσσο. Βασικά στους μεγάλους μου όρχεις και καμιά αξία δεν έχει οικονομική. Απλά θέλω να το κελαηδήσει το γαμημένο ένας τύπος που αγαπάω -αν και γκέι- Σας υποσχέθηκα πως θα παίξουμε Ρόρυ και θα παίξουμε , με τους ΚΑΥΛΗΤΕΡΟΥΣ

Εσύ που πάτησες ΛΑΙΚ ρε ΜΑΛΑΚΑ θέλω να πιάσεις το μπάσσο του Γιώργου και μετά να το παραδώσω στη γυναίκα του...που δε ξεύρω για ποιο λόγο το θέλει

Είναι θέμα ηλικίας και δεν έχει να κάμνει με το σέβας προς τους μεγαλύτερους. Μεγαλώσαμε σε διαφορετικές εποχές. Ούτε καν πως είδα τους Fall ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ εν Ελλάδι. Δεν έχω κάτι μαζί σου, έχω με τους συνομηλίκους μου, ή μεγαλύτερους που αισθάνομαι πως είμεθα ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη κατάντια σας. Σε ζητάω συγνώμη που σε έριξα στη τρούπα, που ΔΕΝ πρόκειται να βγεις ΠΟΤΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
Θείο,από τα 15 μου οι καλύτερες παρέες μου ήταν συνομίλικοι σού (30 + τότε),αυτοί με έμαθαν να ακούω μουσική,με έβαλαν στα σπίτια τους,να δουλεύω αργότερα σε δισκοπωλεία,σε συναυλίες και κατάφερα να ζώ απο την μουσική εώς και τα 42 μου.
Από τους άλλους ζήτα συγνώμη,που έχουν διαφορετικά βιώματα,εμένα η γενιά σου με αβάνταρε,έχω κάνει απόσβεση.
Από την άλλη,αν είναι να βρεθώ σε τρύπα που δέν πρόκειται να βγώ ποτέ και είμαι μαζί τους,καλή μουσική θα έχουμε,γέλιο θα πέφτει,από ότι βλέπω και έξω από την τρύπα δέν είναι καλύτερα τα πράγματα.

Μην του πατάτε Like,δείτε τι έπαθε ο απο πάνω.Οποιος του πατάει like,τον βάζει να αφαιρέσει όργανο από κάποιον άλλο.
Squid game και μαλακίες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back