Τι μουσική ακούτε τώρα;

Επιτέλους, ανακαλύφθηκε το μυστικό βίντεο από τα στούντιο sessions των πληκτράδων του noiz, στο στούντιο τους.

Στο 00:04 βλέπουμε ένα παλαιότερο μέλος τον OurDarkness μαζί με το alter ego του, την ώρα που ελέγχουν το κούρδισμα των ράβδων πλουτωνίου.

Στο 01:49 εμφανίζεται ο manosx ο οποίος μόλις έχει εντοπίσει μία ατέλεια στα πρίμα της μίξης.

Στο 16:17 ο Σάμη Παράγκα, ετοιμάζει το υπερ-όπλο ενάντια στους συστημικούς κιθαρίστες, στους οποίους ασφαλώς δεν ανήκει.

Στο 23:11 ο kpeyos μεταμφιεσμένος, έχοντας μόλις δει τα ολέθρια αποτελέσματα ηχοχρωματικής παρέμβασης εκ' μέρους των ανηψιών του, ακριβώς από πίσω.

Στο 26:16 ο siachamis πατσάρει τον κιθαρίστα με τα ακουστικά, μέσα από ένα τυπικό ρηβέρμπ.

Στο 33:13 είναι ένα απλός τεχνικός του ΟΤΕ, αλλά ωραίο παιδί, οπότε τον κρατήσαμε στο βίντεο.

Στο 51:25 ο Καταρράκτης με το Montage και μία θαυμάστρια του.

Στο 58:42, ο stavrosD80 παραδίδει σεμινάριο σε νεανίες που έχουν έρθει να ξεστραβωθούνε.

Στο 56:06 διακρίνομαι και εγώ αριστερά που έχω πάει να φτιάξω τα κομπιούτερ, αλλά μου δίνουν οδηγίες για να πάω να πάρω καφέδες.

Στο 01:07:05, ο cos_dr λίγο πριν τον κτυπήσει το ρεύμα (φοράει αθλητικά όμως).

Να βρειτε καποια να σας κοιταει οπως η θαυμαστρια τον Καταρρακτη

Εγώ, δεν είμαι κιθαρίστας, είμαι ΣΥΝΘΕΤΗΣ, που ενίοτε χρησιμοποιεί και Μπουθάρα ΚΥΡΙΩς δια τας συνθέσεις μου. Αι κιμβουρδίσται είναι εις τη πλειονότητά τους Κι-Μπουρδέ, όπως άλλωστε και πλείστοι εκ των μπουθαριστώνε.
Μόνο το πιάνο δεικνύει τον άντριδα/γυνή κιμβουρδανό/νή
ΠΧ.

Δια να μην αδικήσω και έναν άλλονε Κι-μπουρδέ που έπαιξε εις τους Παράγκας και δια όσους έιναι ενήλικες σε περιεχόμενο εις το Γου-Τούμπε , ο Κοζ αν άφηνε τας μαλακίες θα ημπορούσε να γίνει σπουδαίος. Επαέ παίζει εκτός από Παράγκας, μέχρι και Χατζηδάκη

Περικαλώ τη διεύθυσνις του κατεστήματος να διαγράψει τον mG , ούτος δεν είναι ανηψιός μου, είναι φραπόγαλο ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ και να του απαγορευτεί να ακουμπήσει από τούδε μουσικό όργανο, πλην του Μπέου του, καθότι ανόητος.

Περικαλώ τη διεύθυσνις του κατεστήματος να διαγράψει τον mG , ούτος δεν είναι ανηψιός μου, είναι φραπόγαλο ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ και να του απαγορευτεί να ακουμπήσει από τούδε μουσικό όργανο, πλην του Μπέου του, καθότι ανόητος.
Περιμένω καιρό θείο,όλη την δισκογραφία έχεις ανεβάσει,λέω θα το βάλει,είναι δυνατών να σου έχει ξεφύγει?

Trending...

Νέα θέματα

Back