Μετά φταίω εγώ που γίνομαι "κακός" και "αγενής"...?Η σύνθεση της μπάντας είναι
- Ian Paice - ντραμς
- Roger Glover - μπάσο
- Ian Gillan - φωνή
Don AireyJon Lord -αρμόνιαHammond
Simon McBrideRitchie Blackmore - κιθάρα
O John Lord έχει φύγει απ'τη ζωή το 2012, ο Blackmore απ'την μπάντα τo 1993, και αυτό που πόσταρες είναι η original studio εκτέλεση του 1972.O John Lord έχει φύγει απ' τη ζωή εδώ και χρόνια και ο Richie Blackmore έχει φτιάξει άλλη μπάντα τους Rainbow.
H σύνθεση της μπάντας σύμφωνα με το σάητ της και όπως φαίνεται και στο wiki είναι αυτή που ανέφερα. Και για του λόγου το αληθές
Προβολή συνημμένου 43070
Άκου το, το remaster τα σπάει, και το κλιπ το ίδιο. Προσωπικά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα το έβαζα ποτέ να το ακούσω, όχι γιατί δεν είναι καλό, αλλά γιατί είναι "καμένο", οι DP έχουν άπειρα άλλα κομμάτια να ακούσει κανείς από κάθε περίοδο τους. Το Smoke επίσης είναι από τα ελάχιστα κομμάτια τους που προτιμώ να ακούω τη στουντιο εκτέλεση, η οποία είναι κορυφαία. Η πλειονότητα όμως των τραγουδιών αυτής της μπάντας συνήθως παίζονται πολύ καλύτερα στα αμέτρητα lives τους.?εγώ δεν το ξανά ακούω ούτε για το νέο βιντεοκλίπ ούτε με καμία άλλη Παναγία
Το κομμάτι το ξέρω εδώ και χρόνια. Δεν ανέφερα πουθενά ότι το κομμάτι είναι φρέσκο ούτε ότι έχει παίξει σ' αυτό η τωρινή σύνθεση.Για να θεώρησε φρέσκο το Smoke On the Water ο ''Αρχή Διαλόγου''
Δε νομίζω και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό το ποστ. Εμμένω στην προηγούμενή μου δήλωση.Μήπως έχουμε δύο μέλη με το όνομα "Αρχή Διαλόγου"?
Εμμένω στην προηγούμενή μου δήλωση.