Τι μουσική ακούτε τώρα;

Όχι. Τον μπερδεύεις με τον δίδυμο (στο ζώδιο) αδερφό του.Προβολή συνημμένου 42935

Θες να ασχοληθείς με τα FM synths τώρα στα γεράματα?Προβολή συνημμένου 42936 Kalo kouragio (που θα'λεγε κι ο παλιόφιλος Olli Rehn)...Προβολή συνημμένου 42937
θέλω να έχω ένα μικρό στα ταξίδια, λες να μην αξίζει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θέλω να έχω ένα μικρό στα ταξίδια, λες να μην αξίζει?
Η Reface σειρά είναι best seller εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς είναι εξαιρετικά όργανα. Το μέγεθος και η τιμή τους γίνονται συχνά αιτίες παρανόησης. Απλά το DX μοντέλο, σαν FM synth που είναι, έχει την δυσκολία του στον προγραμματισμό σε σχέση με τα υπόλοιπα "τυπικά" synths. Αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική, οπότε μη φοβού. Διαθέτει επίσης και πολύ καλό mini πληκτρολόγιο. 

Είπαμε, το μέγεθος τους μπερδεύει και πολλές φορές περνάνε σαν toy keyboards, κάτι που δεν ισχύει ούτε για πλάκα. Καλή και δοκιμασμένη αγορά λοιπόν.

Η Reface σειρά είναι best seller εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς είναι εξαιρετικά όργανα. Το μέγεθος και η τιμή τους γίνονται συχνά αιτίες παρανόησης. Απλά το DX μοντέλο, σαν FM synth που είναι, έχει την δυσκολία του στον προγραμματισμό σε σχέση με τα υπόλοιπα "τυπικά" synths. Αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική, οπότε μη φοβού. Διαθέτει επίσης και πολύ καλό mini πληκτρολόγιο. 

Είπαμε, το μέγεθος τους μπερδεύει και πολλές φορές περνάνε σαν toy keyboards, κάτι που δεν ισχύει ούτε για πλάκα. Καλή και δοκιμασμένη αγορά λοιπόν.
Αύριο θα το έχω, γμτ, Δευτέρα -Τρίτη είμανε Κάνηθο, σε κανά μήνα που θα ξανάμε θα στο φέρω να με το προγραμματίσεις

Αύριο θα το έχω, γμτ, Δευτέρα -Τρίτη είμανε Κάνηθο, σε κανά μήνα που θα ξανάμε θα στο φέρω να με το προγραμματίσεις
Δεν χρειάζεται, φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχει βιβλιοθήκες ήχων για όλα τα γούστα. Παίξε εκεί με τους preset ήχους του, "πείραξε" το και λιγάκι, και θα μπεις στο κλίμα. 

Ρίξε ένα μάτι στο review του SOS παρακάτω για ολόκληρη τη Reface σειρά να πάρεις μια γενική ιδέα. Είπαμε, είναι καλή αγορά. Κι αν στην τελική δεν μπορείς να συνηθίσεις τα mini keys, γι αυτό υπάρχει το MIDI, σύνδεσε το σε όποιο MIDI keyboarrd σου κάνει κέφι και τέλος.

https://shorturl.at/bluY9

Δεν χρειάζεται, φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχει βιβλιοθήκες ήχων για όλα τα γούστα. Παίξε εκεί με τους preset ήχους του, "πείραξε" το και λιγάκι, και θα μπεις στο κλίμα. 

Ρίξε ένα μάτι στο review του SOS παρακάτω για ολόκληρη τη Reface σειρά να πάρεις μια γενική ιδέα. Είπαμε, είναι καλή αγορά. Κι αν στην τελική δεν μπορείς να συνηθίσεις τα mini keys, γι αυτό υπάρχει το MIDI, σύνδεσε το σε όποιο MIDI keyboarrd σου κάνει κέφι και τέλος.

https://shorturl.at/bluY9
έχω μύδι, απλά έχω κόψει τα Daw, προτιμώ κάτι σε μέγεθος σφυρίχτρας βολικό για αεροπλάνα, ξενοδοχεία κλπ. Ο Σιαχάμης με πήρε στο λαιμό του με δαύτο, αλλά ξεύρω πλέον, όλοι οι κιμβουρδίσται είστε λαμόγια

Rudy Rotta & Brian Auger - The Thrill Is Gone (live, 2002)

Rudy Rotta - vocals & guitar
Brian Auger - Hammond B3 & stage piano
Michele Papadia - el. piano
Andrea Tavarelli - bass
Carmine Bloisi - drums

Eric Steckel - Empty Promises (2012)

Eric Steckel - vocals, guitars, Hammond, piano
Rick Prince - bass
Andrew Haley - drums

John Hiatt - Down Around My Place (2011)

John Hiatt - vocals & guitars
Doug Lancio - guitars & mandolin

Russ Pahl - pedal steel guitar

Reese Wynans - Hammond 

Arlan Schierbaum - keys
Patrick O'Hearn - bass
Kenneth Blevins - drums

Kid Colling Cartel - Ain't No Such Thing (2017)

Kid Colling - vocals & guitar
Vincent Charrue - Hammond
David Franco - bass
Florian Pons - drums

Morgan James - Nobody Knows You When You're Down And Out (live)

Morgan James - vocals
Doug Wamble - guitar
David Cook - piano
David Finck - bass 
Clarence Penn - drums

Recorded live in July 2012 at Dizzy's Club, New York.

image.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back