• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

Α θέλω κι εγώ αφιέρωση, πολύ σεβεντίλα, ωραίες αρμονίες και βέβαια πάντα βιολιά για να δέσει το γλυκό ....
Αύριο, φεύγω τώρα. image.gif

Ότι άγγιγμα και ρυθμικό feel σαν του ανδρός δεν υπάρχει όμοιό του εκεί έξω είναι γνωστό, αλλά για τo συγκεκριμένο outro solo τι να πεις... γενικά μιλώντας, από τις πιο δυνατές και κουλ στιγμές του συγκεκριμένου άλμπουμ. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
image.png

Εγώ γιατί ακόμα δεν έχω χορτάσει το d50 δεν ξέρω. Μαζί με το Triton και δεν έχω φτάσει στην ολοκλήρωση

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προβολή συνημμένου 47906

Εγώ γιατί ακόμα δεν έχω χορτάσει το d50 δεν ξέρω. Μαζί με το Triton και δεν έχω φτάσει στην ολοκλήρωση
Kαταπληκτικό άλμπουμ το d50 και το Triton από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου. Άκου και το Tetarton και θα ολοκληρώσεις.

Α θέλω κι εγώ αφιέρωση, πολύ σεβεντίλα, ωραίες αρμονίες και βέβαια πάντα βιολιά για να δέσει το γλυκό
Τσίμπα έναν Deodato. image.gif

Eumir Deodato - Area Code 808 (1978)

Eumir Deodato - keys
George Parrish Jr. - guitar

Larry Carlton - guitar

Ray Gomez - guitar solo

Pops Popwell - bass

Harvey Mason - drums

Charlie Conrad - percussion

Jimmy Maelen - percussion

+ string & horn section

Ας ακούσουμε και ένα εξαιρετικό new-acoustic-ish instrumental απο τον τελευταίο δίσκο του Billy Strings Highway Prayers που κυκλοφόρησε τις προάλλες, και είναι αυτή τη στιγμή στο νούμερο #1 του Billboard Top Album Sales chart. To τελευταίο σε bold επειδή κάθε χρόνο όχι μόνο βγαίνει τρομερά αξιόλογη νέα μουσική σε σχεδόν κάθε είδος under the sun αλλά και ακροατήριο έχει, και πωλήσεις κάνει, και βραβεία μαζεύει - και ας κλαίγονται μπαρμπάδες youtuber ότι μόνο η trap έχει πλέον στον ήλιο μοίρα. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back