Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε
Ούτε ο ΠαΤΑΤΑνατσίου ΔΕΝ θα ξεύερει
Απλά μπαίνω αύριο στούντιο με ένα ΦΛΑΤ Ε...εγώ θα το βγάλω το άσθμα, εσείς, φοβάμαι πως ΟΧΙ
?Καιρό ήθελα να σε ρωτήσω. Μόνο Κλασική ακούς?? Κάνα άλλο είδος δεν? Rock πχ, Punk κλπ?
Κοίτα να μάθεις κανά αρπετζιέιτορ με 1,5 δάχτυλο που λέει ο Μαραθώνας και μετά ομιλείς τραχανοπλαγιά της ΚανήθουΚαιρό ήθελα να σε ρωτήσω. Μόνο Κλασική ακούς?? Κάνα άλλο είδος δεν? Rock πχ, Punk κλπ?
15 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Κοίτα να μάθεις κανά αρπετζιέιτορ με 1,5 δάχτυλο που λέει ο Μαραθώνας και μετά ομιλείς τραχανοπλαγιά της Κανήθου
36 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:
Πριτς, τσακώθηκαν 3 -ΤΡΕΙΣ- θεωρητικοί περί του θέματος FLAT και δεν βγήκε άκρη
FLAT-E
Να ειδώ και το ΝΟΙΖ τι λέει
Στα Ογγλέζικα FLAT out είναι η στροφή που παίρνουν ΤΕΖΑ οι οδηγοί αγώνων με ΟΡΧΕΙΣ
Στη μουσική?
FLAT-E τα ματζόρια και τα μινόρια, να τα βάλετε στο πωπό σας
Στη Ν. ΕΛΛΆΔΑ υπάραχουν οι Πυργιώτες, λες ΟΚΣτη Σαλονίκη το λενε φουιτ
Στη Στερεά Ελλάδα πάντως ζουν οι καλύτερες φάρες, γνωστό αυτό, όλη η αγορά το ξέρει.Στη Ν. ΕΛΛΆΔΑ υπάραχουν οι Πυργιώτες, λες ΟΚ
Στη Βόρεια, έχεις, Μπαφραίους-Σούρδους ΚΑΙ Πόντιους.
Πεινασμενοι στη Μπιαφρα?Στη Ν. ΕΛΛΆΔΑ υπάραχουν οι Πυργιώτες, λες ΟΚ
Στη Βόρεια, έχεις, Μπαφραίους-Σούρδους ΚΑΙ Πόντιους.
Ο ΛΚ πχ, είναι κλασική περίπτωση Σούρδου, φωνάζει από μακριά
Εσύ μάλλον μπαφραία είσαι, αλλά το παίζεις πονδία
Ευβοιώτικη κάμπια επαέ ομιλούμε για Πυργιώτες-Μπαφραίους-Σουρδους και ολίγον Πονδίους, εσύ, δεν κάμνεις ούτε για προσάναμμα λαίμαι ?Μια και θυμήθηκα την αλμπουματάρα του Bjorn Riis, ας ακούσουμε ακόμα ένα κομμάτι. Στους fans των Floyd & Porcupine Tree θα αρέσει ιδιαίτερα. Στον Samy καθόλου, αλλά, who gives a Duck...???
Ευβοιώτικη κάμπια επαέ ομιλούμε για Πυργιώτες-Μπαφραίους-Σουρδους και ολίγον Πονδίους
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Πάω να αναπαυθώ, αύριο έχω στούνδιο .
Όταν κάποιοι είχαν πιανίστες, άλλοι είχανε Χαμουνδ, επιλογές είναι αυτιά μου.
Βρες τώρα το αρπετσιέτορ μούφα της κιμβούρδας, διαφορετικά θα σε βάλω τη κιμβούρδα στο πωπό