- Πόντοι
- 398
Σκότωσες ένα πτώμα
Αυτό μπορείς να το θεωρήσεις και προειδοποιητική βολή.Επαέ έχεις δίκιο και σε το δίνω κραντς και υποείδος κλάιν μάιν.
καλά και ο πλυντηριάς, ντέφι έπαιζεΜουσική για διαφημίσεις βλέπω.
Πως κατάφεραν μετά απο τόσα χρόνια στην μουσική,να ακούγονται σαν τους Dandy Warhol 15 χρόνια πρίν.
Μόνο κουδούνα θα παίξω στο live σου.
Εχουμε και μία αξιοπρέπεια.
Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.
Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου ΠουΕγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.
Ετσι τα λές.Σε λίγες ώρες θα με αγαπάς πάλι.Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που