Τι μουσική ακούτε τώρα;

Επαέ έχεις δίκιο και σε το δίνω κραντς και υποείδος κλάιν μάιν.
Αυτό μπορείς να το θεωρήσεις και προειδοποιητική βολή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αναρωτιόμουνα αν πρέπει, ο Κοζ βέβαια με έκανε προσφορά 2+1. Τελικά είχε δίκιο.

Είναι αυθάδης, είναι ποταπός, είναι άσχετος

Εμένα με τον Terry φύτεψε μας δίπλα και 2 ενισχυτές μέ κιθάρα-μπάσο μέσα.

Κάτι θα βρούμε να παίξουμε.

Tο χάμουνδ μακριά μακριά,κοντά στην εκκλησία,να ακουμπάνε και τα ποδήλατα πάνω στο έπιπλο.

θα τον ακούν μόνο γριές και θα μας διώχνει τα κορίτσια που θα έρχονται να αποδώσουν φόρο τιμής.

Το άλλο το παλτό ο χαμούνδιος έχει πέσει σε χειμερία νάρκη

Επαέ είναι οι οδηγίες που έδωσα στον χίτμαν  ΔΡ

Μουσική για διαφημίσεις βλέπω.

Πως κατάφεραν μετά απο τόσα χρόνια στην μουσική,να ακούγονται σαν τους Dandy Warhol 15 χρόνια πρίν.

Μόνο κουδούνα θα παίξω στο live σου.

Εχουμε και μία αξιοπρέπεια.

Μουσική για διαφημίσεις βλέπω.

Πως κατάφεραν μετά απο τόσα χρόνια στην μουσική,να ακούγονται σαν τους Dandy Warhol 15 χρόνια πρίν.

Μόνο κουδούνα θα παίξω στο live σου.

Εχουμε και μία αξιοπρέπεια.
καλά και ο πλυντηριάς, ντέφι έπαιζε

ήπιαμε 18/3/26 Γκαγκάριν δια να παίξεις κουδούνα

Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.

Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.

Θα φέρεις τα "Ζουζούνια" ρε θηρίο;

Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που

Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που
Ετσι τα λές.Σε λίγες ώρες θα με αγαπάς πάλι.

Δέν βλέπω να περπατάει αυτή η σχέση αν δέν τα ξεχάσουμε και τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back