- Πόντοι
- 1,688
7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Θα σε πάω έναν δίσκο και έναν χρόνο μετά...
14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Στις 11/4/2024 στις 10:14 ΠΜ, Αρχή Διαλόγου είπε
Εγώ θα πάω πίσω αφού έβαλες και μπαλάντεςΆντε κάποιος το επόμενο, απ' τον επόμενο*...
*Point of Entry
Η σχέση μου με τους ιούδα πριστ ήταν σημεολογική και παραμένει.
...δεν μας έφτανε που πόσταρε τις βραδυνές ώρες, τώρα τον τρώμε στη μάπα και το πρωί...?我与犹大牧师的关系是符号学的,而且仍然如此。
当他们演奏《Breaking the law》时,一位兄弟朋友把这张最大单曲带到了我的 zbit 上——我不记得英寸了——但在我们看来,它看起来就像一张 33rpm 的大唱片、歌剧,并且一遍又一遍地播放。
多年后,当我们发现这个“错误”时,对于牧师来说已经太晚了
?
ΈΧω έγνοια καθότι ήρθε ο ΔΕΗς...δεν μας έφτανε που πόσταρε τις βραδυνές ώρες, τώρα τον τρώμε στη μάπα και το πρωί...?
Δεν γνωρίζω τι θα κάμνω μέχρι τέλους
Ευχαριστώ, γνωρίζω όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια, που λέει και ο ΛΚ, μα προς ώρας απολαμβάνω την αυθεντική εκτέλεση που είμαι σίγουρος πως ξεύρειςΔεν γράφεις σε ποια περίοδο κατανάλωσης αναφέρεσαι (μπορεί να αναφέρεσαι σε ένα έτος), αλλά εδώ και τέσσερις μήνες τουλάχιστον, τα κοστολόγια ρεύματος είναι υπερβολικά χαμηλά. Ή κάποιος σου κλέβει ρεύμα, ή έχεις πέσει σε περίπτωση συνεργείου που δεν έχει έλθει να μετρήσει καθόλου (έχει τύχει και σε ένα φίλο), με διάφορες δικαιολογίες του πουλάνε τρέλα, ότι δεν έχει πόρτα και άλλα παράξενα.
Οι Δεές έρχονται και παρέρχονται η Ροκ και δρολ ΜΕΝΕΙ
Ανεξάρτητα και σχετικά με το ΝΟΙΖ η μουζική παίζεται ΚΑΙ με ακουστικά όργανα, υμείς οι κιμβουρδίσται θα έχουτε πρόβλημα με τις Δεες, ημείς θα κουτσοβαράμεΔε θέλω να σε στενοχωρώ, αλλά χωρίς ΔΕΗ δεν υπάρχει ΡΟΚ ΕΝΡ ALL.
?????????