Τι μουσική ακούτε τώρα;

Καμιά "Μαριώ" σε κόβω να φέρνεις στο ταβερνείο σου, που μου θες και Patitucci...?
Προς ώρας τα παιδιά ζητάνε βοήθεια, δεν μπορούν να φτιάξουν καπουτσίνο με το παλιοχαμούνδ που μπλέξαν παλιοΚανηθιώτικια σουρτίνα ?

Στρώνεις βλέπω σιγά σιγά...?
Λίγο ακόμα και θα έβγαζαν διασκευή τραγούδι από ταινία της Μπάρμπη, αλλά το χαμούνδι κατάφερε να σιάξει έναν Γαλλικό νερομπλούκι της συφοράς και ισιώσανε τα βαθειά μελαγχολικά αγόρια σα και του λόγου σου

Έλα Samy, για σένα το παρακάτω, μια και το Hammond και η Jazz γενικότερα είναι μέσα στο DNA σου. image.gif

Barbara Dennerlein - Polar Lights (1990)

Barbara Dennerlein - Hammond & synths
Mitch Watkins - guitar
Andy Sheppard - sax
Mark Mondesir - drums

Junkyardmen - Jammin' In The Jungle (????) image.gif

????? ?????? - ?????? & ?????????

????? ??????? - ??????

?? ?????? - ??????? ??

????? ??????? - ????

???? ??????? - ?????

αγαπημένη (υποτιμημένη) μπαντάρα των νιάτων μου... ο David αν και βαψομαλιάς κρατάει γερά...

17 λεπτά πριν, npap είπε

αγαπημένη (υποτιμημένη) μπαντάρα των νιάτων μου... ο David αν και βαψομαλιάς κρατάει γερά...

Ωραία μπάντα και η γνωστή  φωνή του Surkamp είναι ακόμα εκεί. Πως φαίνεται ότι αυτό το γκρουπ δεν κάνει live κάθε 10 χρόνια...Εύγε τους.?

Btw, υπάρχουν κάποιοι ακόμα και σήμερα που πιστεύουν ότι ο Surkamp είχε αυτοκτονήσει εκεί στα μέσα των '70s. O γνωστός ηλίθιος μύθος καλά κρατεί .? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μόνο άλμπουμ που έχω από την Ellie Goulding, κι αυτό λόγω του παρακάτω κομματιού (του 2012) που μου έκανε τρελό κλικ από την πρώτη φορά που το άκουσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσω μόνο μία φορά όποτε το θυμάμαι.❤️

Το μόνο άλμπουμ που έχω από την Ellie Goulding, κι αυτό λόγω του παρακάτω κομματιού (του 2012) που μου έκανε τρελό κλικ από την πρώτη φορά που το άκουσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσω μόνο μία φορά όποτε το θυμάμαι.❤️
Το καινούριο της Ελλης δεν το έχεις ακούσει ε?

Φοβερό, έχει και χαμούνδ

6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Το καινούριο της Ελλης δεν το έχεις ακούσει ε?

Φοβερό, έχει και χαμούνδ

Attachments

• image.gif
    image.gif
    46.6 KB · Εμφανίσεις: 0
Ο Γιώργος ήταν μέλος του ΝΟΙΖ, αν θυμάμαι καλά πέθανε γύρω στο 2013, νεότατος λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο να τα πούμε από κοντά... έφυγε. Ευγενικό παιδί, με γνώσεις μουσικές και γενικότερα όλο ζωντάνια

Δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής επαέ μέσα βέβαια.

Εις ανάμνηση

7 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ο Γιώργος ήταν μέλος του ΝΟΙΖ, αν θυμάμαι καλά πέθανε γύρω στο 2013, νεότατος λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο να τα πούμε από κοντά... έφυγε. Ευγενικό παιδί, με γνώσεις μουσικές και γενικότερα όλο ζωντάνια

Δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής επαέ μέσα βέβαια.

Εις ανάμνηση

Flashback αυτό το ποστ...

Ακόμα θυμάμαι το πόσος κόσμος είχε μαζευτεί τότε στη συναυλία στο six dogs που είχε διοργανωθεί για να μαζευτούν τα έξοδα για τις θεραπείες του. Άνθρωποι άσχετοι μεταξυ τους που απλά ήθελαν να βοηθησουν εναν ανθρωπο που δεν ειχαν καν γνωρισει.

Τις τελευταίες ημέρες έχω ΛΙΩΣΕΙ το παρακάτω, ευτυχώς που ΔΕΝ είναι σε βινύλιο (γιατί αν ήταν, εκεί κάπου στο 1:32 θα είχε τρυπήσει ο δίσκος). Τι κόλλημα!........... Τι παιχταράδες, όσο και αν ακούω Porcaros και τους λοιπούς δεν τους χορταίνω ποτέ...... 

4 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Τις τελευταίες ημέρες έχω ΛΙΩΣΕΙ το παρακάτω, ευτυχώς που ΔΕΝ είναι σε βινύλιο (γιατί αν ήταν, εκεί κάπου στο 1:32 θα είχε τρυπήσει ο δίσκος). Τι κόλλημα!........... Τι παιχταράδες, όσο και αν ακούω Porcaros και τους λοιπούς δεν τους χορταίνω ποτέ...... 

Αφρός 

40 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back