- Πόντοι
- 398
Αν ανοίξω εστιατόριο θα τους έχω στα υπόψινDave Stryker - River Man (2022)
Dave Stryker - guitar
Julian Shore - piano
John Patitucci - bass
Brian Blade - drums
+ string quartet
Προβολή συνημμένου 42604
Αν ανοίξω εστιατόριο θα τους έχω στα υπόψινDave Stryker - River Man (2022)
Dave Stryker - guitar
Julian Shore - piano
John Patitucci - bass
Brian Blade - drums
+ string quartet
Προβολή συνημμένου 42604
Καμιά "Μαριώ" σε κόβω να φέρνεις στο ταβερνείο σου, που μου θες και Patitucci...?Αν ανοίξω εστιατόριο θα τους έχω στα υπόψιν
Προς ώρας τα παιδιά ζητάνε βοήθεια, δεν μπορούν να φτιάξουν καπουτσίνο με το παλιοχαμούνδ που μπλέξαν παλιοΚανηθιώτικια σουρτίνα ?Καμιά "Μαριώ" σε κόβω να φέρνεις στο ταβερνείο σου, που μου θες και Patitucci...?
Λίγο ακόμα και θα έβγαζαν διασκευή τραγούδι από ταινία της Μπάρμπη, αλλά το χαμούνδι κατάφερε να σιάξει έναν Γαλλικό νερομπλούκι της συφοράς και ισιώσανε τα βαθειά μελαγχολικά αγόρια σα και του λόγου σουΣτρώνεις βλέπω σιγά σιγά...?
17 λεπτά πριν, npap είπε
αγαπημένη (υποτιμημένη) μπαντάρα των νιάτων μου... ο David αν και βαψομαλιάς κρατάει γερά...
Το καινούριο της Ελλης δεν το έχεις ακούσει ε?Το μόνο άλμπουμ που έχω από την Ellie Goulding, κι αυτό λόγω του παρακάτω κομματιού (του 2012) που μου έκανε τρελό κλικ από την πρώτη φορά που το άκουσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσω μόνο μία φορά όποτε το θυμάμαι.![]()
7 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ο Γιώργος ήταν μέλος του ΝΟΙΖ, αν θυμάμαι καλά πέθανε γύρω στο 2013, νεότατος λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο να τα πούμε από κοντά... έφυγε. Ευγενικό παιδί, με γνώσεις μουσικές και γενικότερα όλο ζωντάνια
Δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής επαέ μέσα βέβαια.
Εις ανάμνηση
4 λεπτά πριν, Jet72 είπε
Τις τελευταίες ημέρες έχω ΛΙΩΣΕΙ το παρακάτω, ευτυχώς που ΔΕΝ είναι σε βινύλιο (γιατί αν ήταν, εκεί κάπου στο 1:32 θα είχε τρυπήσει ο δίσκος). Τι κόλλημα!........... Τι παιχταράδες, όσο και αν ακούω Porcaros και τους λοιπούς δεν τους χορταίνω ποτέ......