Τι μουσική ακούτε τώρα;

για πολύ λίγους που έχουν ΚΑΙ ηλικίαν ΚΑΙ γνωρίζουν

Δεν κάνω spoiler 

όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν

Αγαπημένη μπάντα από τον Καναδά, αγαπημένος και ο Ian Thornley. Κάτι έχει το νερό εκεί ρε παιδιά. Devin Townsend, Ian Thornley, Joey Landreth, Ariel Posen, Rush, κλπ.

10000% Priest.

Όταν πρωτομπήκε το ριφφ της κιθάρας, σκέφτηκα "ξυρίζει πολύ, σίγουρα είναι ΠΣηφίο".  :classic_biggrin:

Πάρα πολύ καλό!!!

EDIT: Πάντως αν εξαιρέσουμε την υπερκομπρεσαρισμένη παραγωγή, και το πρώτο σόλο κιθάρας που σρεντάρει πολύ, θα έλεγα ότι είναι βγαλμένο από τα 80s-90s.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως αν εξαιρέσουμε την υπερκομπρεσαρισμένη παραγωγή, και το πρώτο σόλο κιθάρας που σρεντάρει πολύ, θα έλεγα ότι είναι βγαλμένο από τα 80s.

Φανταστικά είναι τα σόλα του, δεν ξέρω αν θα τα έλεγα σρεντ, ίσως με ψιλονεοκλάσικαλ έννοια. Το κομμάτι πάντως μουσικά/αισθητικά θα μπορούσε να είναι άνετα στο Painkiller.

Φανταστικά είναι τα σόλα του, δεν ξέρω αν θα τα έλεγα σρεντ, ίσως με ψιλονεοκλάσικαλ έννοια.

Αυτό ακριβώς εννοούσα.

Και σίγουρα είναι φοβερά.

Απλά μου φαίνονται λίγο εκτός 90s Priest (όχι ότι είναι κακό αυτό βέβαια).

Όταν μπαίνει ο Glen (αν δεν κάνω λάθος ότι παίζει και αυτός στο σόλο) αλλάζει το πράγμα.

Εκεί ακούς πραγματικά Priest.

Είναι κομματάρα, και παίζει λίγο με τους χρόνους, και έχει το στοιχείο της έκπληξης, και ο Rob είναι σε μεγάλες φόρμες στα γεράματα.

Έτσι όπως μπαίνει το πριστ νόμιζα πως είναι από τα προσωπικά του Σερινιαν 

Τούμπανο ακούγεται 

μουσικά/αισθητικά θα μπορούσε να είναι άνετα στο Painkiller.

Και σε αρκετά παλιότερο άλμπουμ μην σου πω ...

νόμιζα πως είναι από τα προσωπικά του Σερινιαν

Αυτά που έχω εγώ είναι πολύ πιο fusion.

Καθίστε να μπει ο Terry, και θα γίνει χαμός.

Όλη την δισκογραφία Priest θα ακούσουμε.

Α, ρε τα νιάτα μας γμτ.

Για τους Judas Priest δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

Για 5 λόγους . Ο ένας λέγεται Sad wings of destiny.  Ο δεύτερος λέγεται Sin after Sin. O τρίτος λέγεται Screaming for Vengeance. Ο τέταρτος είναι τα δίδυμα Ram it Down & Painkiller.  KAI Ο ΠΕΜΠΤΟΣ που θα μπορούσε να είναι αυτοκράτωρ λέγεται Defenders of the faith.

Οπότε θα είμαι αυστηρός επειδή καιρό τώρα δεν είμαι fan boy.

Μου ακούγεται το σινγκλάκι σαν soundtrack από anime τριτοτέταρτου Έλληνα κομίστα που προσπαθεί να κάνει καριέρα στη Χιλή.

Δεν με ψήνει. Ας κάνει μπάντα ο Φώκνερ με τα παιδιά από το στούντιο. Μια χαρά ιδέες υλοποιεί.

Ας πάνε τα γερόντια για κανένα μπανάκι στον πύργο τους στην Ισπανία.

Όχι τίποτα άλλο,  έβγαλαν και ο άσωτοι αυτό

Όχι τίποτα άλλο,  έβγαλαν και ο άσωτοι αυτό
Εμένα μου ακούγονται σα μια ποζεράδικη κακή βερσιόν των Priest. Πάντως με αυτό το όνομα, ό,τι και να βγάλουν, φοβάμαι ότι δεν πάνε πουθενά.

Εμένα μου ακούγονται σα μια ποζεράδικη κακή βερσιόν των Priest. Πάντως με αυτό το όνομα, ό,τι και να βγάλουν, φοβάμαι ότι δεν πάνε πουθενά.
Να ήταν μόνο το όνομα. Δυναστεία έχουν γίνει τα γερόντια με τις αλληλοκατηγορίες και τα διάφορα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back