19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Και βάζει το ακόλουθο και τον ρωτάω ποιος βαράει το Hammond; Ήταν ο "δικός" σου. Εντυπωσιακός ?
Ναι, το έχω δει. Έχω τα άπαντα από δισκογραφία και κάποια βίντεο. Δεν παλευόταν ο Joey, πραγματικά φαινόμενο.
Τώρα θυμήθηκα μια ιστορία που έχει σχέση με το άλμπουμ "666", μια και πόσταρες την κομματάρα από εκεί, και η οποία είναι και αυτή σύνθεση Παπαθανασίου, για να μην ξεχνιόμαστε.?
Κάποτε που λες είχα ένα γειτονάκι φίλο, μαζί είχαμε μεγαλώσει στην ίδια πολυκατοικία, αν και μικρότερος από μένα. Ο Νίκος λοιπόν
(που έχω να τον δω απ'τα τέλη των 90s) είχε κόλλημα σε κάποια φάση με το υποβρύχιο ψάρεμα και γενικά με τις καταδύσεις. Είχε ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε στολές κατάδυσης, εξοπλισμό, ταχύπλοο κλπ. Ροκάς κυρίως στα ακούσματα, Hard Rock και τα συναφή, αγόραζε CDs και γενικά ψαχνόταν.
Σε κάποια φάση γίνεται μπάτσος και κολλάει με μια εσωτερική "χριστιανοταλιμπανική" κλίκα του τμήματος του, και από κει άρχισε η κατρακύλα. Του δίνουν κάτι βιντεοκασέτες-"ντοκιμαντέρ" για τον σατανισμό και τη σχέση του με το Rock και αποβλακώθηκε εντελώς. Πουλάει τα πάντα, καταδυτικό εξοπλισμό, σκάφος, CDs, sound systems, τα πάντα, και πάει και αγοράζει δύο video players και άρχισε να κοπιάρει τις συγκεκριμένες βιντεοκασέτες και να τις πασάρει σε γνωστούς κι αγνώστους.? Οι γονείς του, καταπληκτικοί άνθρωποι, ήταν έτοιμοι να φουντάρουν.
Γιατί στα λέω όλα αυτά τώρα. Σκάει ο Νικολάκης ένα απόγευμα σπίτι μου και μου δίνει μία από αυτές τις βιντεοκασέτες. Εγώ είχα μάθει το κόλλημα του απ'την μητέρα μου που ήταν κολλητές με την μητέρα του, και τον παίρνω στο ευγενικό. Δεν καταλάβαινε τίποτα, αυτός ο ο Νίκος δεν ήταν ο Νίκος που ήξερα τόσα χρόνια. Εκεί που μιλάγαμε σε κάποια φάση παίρνει το μάτι του στο βάθος του δωματίου στις CDθήκες μου το "666". Που το είδε ρε ο αετός...? Λες και είδε τον "έξω από δώ" έκανε, πετάχτηκε πάνω και άρχισε να μου λέει διάφορα παλαβά,
"τι το κρατάς ρε συ εδώ μέσα αυτό το άλμπουμ, δεν φοβάσαι?" και κάτι τέτοιες μαλακιδιές.?
Τον έβγαλα ευγενικά απ΄το σπίτι, προσπαθώντας να κρατήσω τα γέλια μου. Τι ζόρι τραβάνε ρε φίλε κάποιοι άνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω, και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζει τόσο πολύ η ζωή και τα πιστεύω τους.?