Τι μουσική ακούτε τώρα;

Όσοι στο λέγανε αυτό, είτε πούλαγαν το δικό τους CX3, το οποίο μπορεί να ήταν από 21 ως 42 χρόνια παλιό (ανάλογα το μοντέλο) είτε ήταν άσχετοι και δεν ήξεραν τι έλεγαν.? Ευτυχώς επικράτησε η λογική...?
Δίνανε ενα 500 τότε 

Εγω λεω να παρω ενα τετοιο

1 ώρα πριν, dimsonic είπε

Εγω λεω να παρω ενα τετοιο

New B3p(ortable) 
Aν διαθέτεις €18Κ, πάρ'το.? Είχε κι ο Lord ένα στο σπίτι του. Αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας, την ίδια sound engine με το SK2 σου έχει κι αυτό, οπότε ηχητικά δεν θα δεις διαφορά. Εξωτερικά βέβαια έχει πολλά εξτρά, B/W preset πλήκτρα, 2+2+1 drawbars sets, B3 layout και φυσικά τα δύο manuals με 10 mechanical contacts το καθένα, κάτι που ολοκληρώνει την B3/C3/A100 αίσθηση και τρόπο παιξίματος. Τα manuals του είναι πανάκριβα και υπάρχουν μόνο στα console μοντέλα, δηλαδή στα New B3/B3p/C3 mk2 και ίσως και στα A162 & B162. 

image.png

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε... πουλησα ενα σπιτι...αν δεν παρω ξανα σπιτι και παρω γκαρσονιέρα βγαινει και ενα b3p.

Ωραια βαση εχει υποθετω και ρόδες...

αν δεν παρω ξανα σπιτι και παρω γκαρσονιέρα βγαινει και ενα b3p.

Και που θα το βάλεις αυτό στην γκαρσονιέρα?

Πρέπει να γκρεμίζεις τοίχους.

Αμα δωσεις 18 εχεις βασταζους

Εδώ δώνεις 50αριές για αμάξι, και δεν έχεις γκαράζ να το βάλεις, και ψάχνεσαι μισή ώρα να βρεις θέση τρία χλμ μακριά από το σπίτι.

Ο sir έβαλε έναν εξαιρετικό (και υποτιμημένο) Καναδό, με μπάντα που καταλήγει σε... Rush.

Αντιλαμβάνεστε τη συνέχεια ?

Ε... πουλησα ενα σπιτι...
Δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρολογείς. Σε περίπτωση που σοβαρολογείς, Μην δώσεις €18-20Κ για ένα Hammond. Ωραίο το κόλλημα που έχουμε γι αυτά, αλλά το να δώσει κανείς €18Κ για οποιοδήποτε digital όργανο είναι από μόνο του θέμα για επιθεώρηση του Σεφερλή στο Περοκέ.  image.gif  

Mε τα μισά λεφτά φτιάχνεις ένα δίσκαλο με το XK5 που έχει νεότερη sound engine, και σου περισσεύουν και λεφτά να πάρεις κι ένα Leslie 3300 να ακούγεσαι ως τον Λευκό Πύργο όταν παίζεις. Μην βλέπεις τον Gregg Rolie και ξεσηκώνεσαι, αυτός βγάζει τα λεφτά που έδωσε για το B3p (αν είναι δικό του) σε 2-3 εμφανίσεις του σαν guest.

Σίγουρα σημαίνει portable το p?
Σε σύγκριση με το Hammond New B3 (95kg) και το New C3 (107kg), το New B3p στα μόλις 65kg είναι όντως portable.? Σημείωσε δε ότι σε αυτά τα κιλά δεν συμπεριλαμβάνονται το pedalboard και το κάθισμα. Ακόμα και το New B3 στα 95 κιλά θεωρείται portable σε σχέση με ένα vintage B3 των 156 κιλών (χωρίς pedalboard και κάθισμα).

Και καθώς οι αξιέπαινοι πλήκτροι της παρέας μας συνεχίζουν να ασχολούνται με (εξαιρετικά) έπιπλα Hammond ?

εμείς ας προχωρήσουμε σε κάτι από το "κύκνειο άσμα" ΤΗΣ μπάντας, που διαμόρφωσε πολλούς από εμάς...

Και καθώς οι αξιέπαινοι πλήκτροι της παρέας μας συνεχίζουν να ασχολούνται με (εξαιρετικά) έπιπλα Hammond...
Ακόμα και σαν έπιπλα έχουν τη χρησιμότητα τους. Όλο και κάποια γωνιά του σπιτιού θα καλύψουν...?

image.jpeg

Δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρολογείς. Σε περίπτωση που σοβαρολογείς, Μην δώσεις €18-20Κ για ένα Hammond. Ωραίο το κόλλημα που έχουμε γι αυτά, αλλά το να δώσει κανείς €18Κ για οποιοδήποτε digital όργανο είναι από μόνο του θέμα για επιθεώρηση του Σεφερλή στο Περοκέ. Προβολή συνημμένου 37180 

Mε τα μισά λεφτά φτιάχνεις ένα δίσκαλο με το XK5 που έχει νεότερη sound engine, και σου περισσεύουν και λεφτά να πάρεις κι ένα Leslie 3300 να ακούγεσαι ως τον Λευκό Πύργο όταν παίζεις. Μην βλέπεις τον Gregg Rolie και ξεσηκώνεσαι, αυτός βγάζει τα λεφτά που έδωσε για το B3p (αν είναι δικό του) σε 2-3 εμφανίσεις του 
Τον γρηγορη τον παρακολουθω απο τοτε που στις 17 Αυγουστου πηρε 1500 δολαρια ολη η μπαντα....

Ψιλικατζηδες.

Καλα που πατησε ποδι ο bill graham και τους εβαλε στη λιστα.

Ουτε καν δισκο δεν ειχαν. Ενα μηνα μετα βγηκε

Τον γρηγορη τον παρακολουθω απο τοτε που στις 17 Αυγουστου πηρε 1500 δολαρια ολη η μπαντα....

Ψιλικατζηδες.
17 Αυγούστου ποιας χρονολογίας και ποιου αιώνα?? Αν θεωρείς ότι ο Gregg παίρνει ψίχουλα σε κάθε εμφάνιση του μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. ?

Ακόμα και σαν έπιπλα έχουν τη χρησιμότητα τους. Όλο και κάποια γωνιά του σπιτιού θα καλύψουν...?

Επειδής δεν έχω χώρο στο σπίτι, πειράζει να το βάλω μπροστά στο τζάκι?

Όχι πολύ κοντά, στους 20 πόντους περίπου. :classic_biggrin:

Επειδής δεν έχω χώρο στο σπίτι, πειράζει να το βάλω μπροστά στο τζάκι?
Αν στην τελική δεν χωράει στο σπίτι, βγάλ'το στη βεράντα, ακούμπα πάνω του και το BBQ και είσαι αρχοντόπουλο.??

Αν στην τελική δεν χωράει στο σπίτι, βγάλ'το στη βεράντα, ακούμπα πάνω του και το BBQ και είσαι αρχοντόπουλο.??

Τώρα μιλάς σωστά και όμορφα.

Και μου έδωσες και ιδέα σούπερ.

Σε σύγκριση με το Hammond New B3 (95kg) και το New C3 (107kg), το New B3p στα μόλις 65kg είναι όντως portable.? Σημείωσε δε ότι σε αυτά τα κιλά δεν συμπεριλαμβάνονται το pedalboard και το κάθισμα. Ακόμα και το New B3 στα 95 κιλά θεωρείται portable σε σχέση με ένα vintage B3 των 156 κιλών (χωρίς pedalboard και κάθισμα).
200.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back