Τι μουσική ακούτε τώρα;

58 minutes ago, dimsonic said:

θυμάμαι να γυρνάει παίζοντας τις κερκίδες του παλαί με ένα τεράστιο σπιρά καλώδιο και από πίσω να τον κυνηγάνε 2 μπάτσοι....

Την τελευταια φορα που ηρθε στο Κυτταρο...ειμασταν δεν ειμασταν 50 ατομα απο κατω...αλλα τι ωραιο Live.

Πρέπει να το άκουσα τώρα το βράδυ (εντάξει κάτι μ'έπιασε...) 5-6 φορές από διάφορες και πολύ καλές "cover bands" αλλά και γνωστούς μουσικούς ..., αλλά αυτοί που το έγραψαν το λένε όπως πρέπει....  κάποιο ρόλο  σε αυτό παίζει βέβαια και η Sam....

3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Οταν πλακωνεται στα γκαζια η Sam...και εγω μια ανατριχιλα την παθαινω καθε φορα.

Εξαιρετικο take.

Οταν πλακωνεται στα γκαζια η Sam...και εγω μια ανατριχιλα την παθαινω καθε φορα.

Εξαιρετικο take.
 Όντως η ανατριχίλα ήταν εξαιρετική και με αυτό το take κι εγώ κάτι παθαίνω...  Η Sam πάντως, όπως ήταν φυσικό (γαμώτο...) μεγάλωσε!

εδω μεγαλωσε η Οριανθη... κ εγινε πρωτης ταξεως μιλφαρα

Μονο εμεις δεν μεγαλωνουμε τελικα.

21 hours ago, cigaret13 said:

Όντως η ανατριχίλα ήταν εξαιρετική και με αυτό το take κι εγώ κάτι παθαίνω...  Η Sam πάντως, όπως ήταν φυσικό (γαμώτο...) μεγάλωσε!

Ναι ρε Φωταρε,μεγαλωσε και αλλαξε πολυ.

Τουλάχιστον συγκινητικό.... Ο υιός τραγουδάει (σπαρακτικά...) τραγούδι του πατέρα του. Εδώ και καιρό "έψαχνα" κάποιο cover σε τραγούδι του Tim από τον Jeff και δεν έβρισκα.... Το Once I Was (παρόλο τον χάλια ήχο) με αποζημίωσε....

9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Τουλάχιστον συγκινητικό.... Ο υιός τραγουδάει (σπαρακτικά...) τραγούδι του πατέρα του. Εδώ και καιρό "έψαχνα" κάποιο cover σε τραγούδι του Tim από τον Jeff και δεν έβρισκα.... Το Once I Was (παρόλο τον χάλια ήχο) με αποζημίωσε....

Βαγγέλη ανταποδίδω κι εγώ με ένα αγαπημένο μου κομμάτι του Tim από έναν "παρεξηγημένο" του δίσκο (τον 3ο του)... 10+ χρόνια έκανα για να αποκτήσω και τους εννιά του δίσκους, αλλά άξιζε τον κόπο!  

1 ώρα πριν, cigaret13 είπε

Βαγγέλη ανταποδίδω κι εγώ με ένα αγαπημένο μου κομμάτι του Tim από έναν "παρεξηγημένο" του δίσκο (τον 3ο του)... 10+ χρόνια έκανα για να αποκτήσω και τους εννιά του δίσκους, αλλά άξιζε τον κόπο!  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back