Τι μουσική ακούτε τώρα;

Έχουν ξεφύγει ορισμένοι ;D

έχουν ξεφύγει πολύ  ;D

Νέο album απ' τον καραφλό, το What Happens Next, στο οποίο το rhythm section αποτελείται από τους Glenn Hughes και Chad Smith καθώς και τον Mike Fraser στη θέση του producer/engineer/mixer (αν και παρά τις περγαμηνές του, αυτό που άκουσα, ηχητικά δεν με ενθουσίασε)

Το πρώτο δείγμα είναι αυτό:

@ BlackCrow81

Δεν εχεις αδικο,ισως περιμενεις με τετοια "τερατα" πισω κατι περισσοτερο.

Απο την αλλη εχει μεσα αρκετο παλιο Σατς και Chickenfoot κι αν το ακουσω στο δισκο,παρεα με τα υπολοιπα(αν ειναι βεβαιως δυνατα τα αλλα),θα το γουσταρω κι αυτο-οσο το ξανακουω,τοσο μ'αρεσει.Ειναι και λαιβατο,νομιζω θα το βαλει στο σετλιστ με τα καινουρια.

Να λεει ομως και κανενα φωνηεν ο μεγας Γκλεν.Αλλιως πως?

Τον ηχο παντως δεν τον λες ξαι τοσο καλο,νομιζα οτι δεν ειναι επισημο.

Ιδωμεν.

Όχι, σύμφωνα με δήλωση του JS, η πριμαντόνα δεν τραγουδάει στον δίσκο, μόνο μπάσο παίζει. Όταν έγραψα ότι δεν ενθουσιάστηκα ηχητικά, δεν αναφερόμουν στην απόδοση των μουσικών ή στο συνθετικό κομμάτι (μια χαρά ευχάριστο γκρουβάτο κομμάτι είναι) αλλά από πλευράς ήχου. Ο καράφλας έχει δώσει πολύ καλύτερα δείγματα στο παρελθόν και σαφώς περίμενα κάτι καλύτερο από τον Fraser αλλά οκ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
EZ,

επιτρεψε μου να σου πω οτι μας εστειλες,

Αυτο ειναι Βαν και στην κιθαρα  Μπεκ,κανει μπαμ,

Πρωτη φορα το ακουω αλλα μετα σχωρωσεως,κοβει κ...λους.

Απο που ειναι?

gvour είπε:
EZ,

επιτρεψε μου να σου πω οτι μας εστειλες,

Αυτο ειναι Βαν και στην κιθαρα  Μπεκ,κανει μπαμ,

Πρωτη φορα το ακουω αλλα μετα σχωρωσεως,κοβει κ...λους.

Απο που ειναι?
Merci, χαρα μου! Οπως τα λες ακριβως!

Ο Van the man μολις παρουσιασε ενα αμιγως (ουτως ειπειν) αλμπουμ, λεγεται Roll with the punches και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι -το λιγοτερο- εξαιρετικο...δεν ειναι η παρουσια των εξοχων γκεστς, ειναι η αισθηση πως ακους κατι αληθινο και βαθυ...

ez είπε:
ειναι η αισθηση πως ακους κατι αληθινο και βαθυ...
Οπως συμβαινει με ολα του Βαν,ακομα και τα θεωρουμενα ως "μετρια" του(Beautiful Vision,Inarticulate Speech κλπ).

Αυτο ομως ειναι η δικη μου γνωμη και δεν ειναι αντικειμενικη γιατι ο Μορισον ειναι απο τους αγαπημενους μου.

Ετσι η αλλιως ευχαριστουμε που το εβαλες και γουσταραμε. :)

gvour είπε:
Οπως συμβαινει με ολα του Βαν,ακομα και τα θεωρουμενα ως "μετρια" του(Beautiful Vision, Inarticulate Speech κλπ).
Διαφωνώ (όχι με σένα, αλλά με τους θεωρούντες). Και τα 2, ειδικά το 2ο είναι δισκάρες.

Ο κύρ-Ralph ετοιμάζει την σπλήνα μου για την Ανάσταση (ριγανάτη).

Γνωστός ως εκπληκτικός κιθαρίστας εδώ συνθέτει και παίζει στο πιάνο.

Τι Πάσχα και Ανάσταση τσαμπουνάτε ρε καουμπόυδες? Ακόμα δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα. Βάλτε κανά Χριστουγεννιάτικο για κουραμπιέδες και μελομακάρονα

BlackCrow81 είπε:
ρε καουμπόυδες βάλτε κανά Χριστουγεννιάτικο
There you are! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back