- Πόντοι
- 38
Ευριδίκη, όλο το πακέτο, πραγματικάBillTrantos είπε:Φρέσκο φρέσκο και πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου.
[urllink[/url]

https://www.youtube.com/watch?v=NUO8K8tSyfw
Ευριδίκη, όλο το πακέτο, πραγματικάBillTrantos είπε:Φρέσκο φρέσκο και πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου.
[urllink[/url]
Bill δεν το περίμενα ποτέ από σένα αυτό...... :-\ :-X από τον Τάκη όμως το περίμενα.......BillTrantos είπε:Φρέσκο φρέσκο και πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου.
Δεν κρύβουμε τις αδυναμίες μας Φώτη.... ;D ;D ;D (αλλα υπαρχει καταλληλο thread γι αυτο, θα το τιμησω αργοτεραcigaret13 είπε:Bill δεν το περίμενα ποτέ από σένα αυτό...... :-\ :-X από τον Τάκη όμως το περίμενα.......;D
Καλά, φέτος πρώτη θέση αβλεπί.......![]()
![]()
ε καλα μην υπερβαλουμε κι ολας 30αρα ειναι... ;DΠολύ την πάω αυτήν την κοπελίτσα......
Άντε να αλλάξεις κανά νερό πιο αναμενόμενος πεθαίνεις λαίμαι φίλοουςWaterfall-K είπε:
Κάτσε να ενημερώσω την πονδία και μετά τα λαίμαι παλιοκανάγιαcigaret13 είπε:Μην πείτε τίποτα..... :-X πάντα μου άρεσε η Kylie.... :8)
Όταν την άκουγε μέρα νύχτα (αυτήν και την Celine), τι να κάνω...... :-[ :'( :-Xsamy paraga είπε:Κάτσε να ενημερώσω την πονδία και μετά τα λαίμαι παλιοκανάγια