Τι μουσική ακούτε τώρα;

όχι πρωινή, αλλά βραδινή..  ;)

ώρα για ύπνο, λοιπόν...  ;D

Παιδιά πιο light τους καφέδες

AuditoryDriving είπε:
Πω τι έγινε, νόμιζα ότι σήμερα θα χα το ρεκόρ...

Φώτη, πες μου οτι εσύ τουλάχιστον είσαι πρωινός...

Παιδιά πιο light τους καφέδες
Τάκη, ναι είμαι πρωινός (δεν με "παίρνει" πλέον για ξενύχτια.... :-X), αλλά το αργότερο που μπορώ να ξυπνήσω είναι ~6:30 το πρωί.... :-\. Τον τρίτο πίνω τώρα......
μόλις σχόλασα...  :P :P :P
  ::) ::) ::) :-X  Καλόν ύπνο Γιάννη..... :D

cigaret13 είπε:
Τάκη, ναι είμαι πρωινός (δεν με "παίρνει" πλέον για ξενύχτια.... :-X), αλλά το αργότερο που μπορώ να ξυπνήσω είναι ~6:30 το πρωί.... :-\. Τον τρίτο πίνω τώρα......   ::) ::) ::) :-X  Καλόν ύπνο Γιάννη..... :D
Α, εισαι δυνατός στα ωράρια Φώτης... Εγω ειμαι στην μεταβατική κατάσταση που παραμένω νυχτοπουλι ως επι το πλειστον αλλα πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα τη νυχτα... παν τα νιατα, τώρα συγκέντρωση μηδεν...

Εσπρέσσο, ελληνικό, γαλλικο, φραπε, τι; Μπας και μαθουμε το μυστικο χαχαχαχαχ :) :)

Καλημέρες παιδιά :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βρηκα τον τροπο να κανω τον Samy να ακουει Deep Purple. Οχι μονο να ακουει, αλλα να τους λατρευει κιολας.

Αφιερωμενο συντροφε Samy.
image.gif

Επαέ μιλάμε για έπος δημιουργικότητας, όταν οι DP άφηναν μαλί και ο Γίλαν έψαχνε να δει πως κελαηδάνενε , οι άρχοντες της πίστας διασκεύαζαν λάτιν, ο δε Βλάκομουρε ούτε που είχε φανταστεί αυτά τα περάσματα λαίμαι

Κούι Κούι λαίμαι

https://www.youtube.com/watch?v=RSklVxn9CHE

Μολις εφαγα μεσημεριανο, γιατι το μεσημερι κοιμομουν. ;D Χυλοπιτες με κιμα. Ζουπερ λεμε.
rrr.gif

Τωρα αραξα με ενα cappuccino και ψαχνω τι πχιοτικο ν'ακουσω...

Λουκ του σι λαίμαι, θα μπορούσες και να έχεις φάει μια μοζάικ λαίμαι και πάλι θα έψαχνες γιατί ο Βλάκμουρ, όχι μόνο δεν είχε ποτέ  R'N'B  μπάντα, αλλά και γιατιί ο Καυμένος χάνει και κερδίζει συνέχεια κιλά

Waterfall-K είπε:
Μαθε μπαλιτσα λεμεεεεεεεεεε.......
Πραγματικά, πότε θα βγάλω μια αστυνομία γούτσου- γούτσου και θα μαζέψω όλους τους τύπους που ακόμα ακούνε Χαμουνδ, δεν ξεύρω. Κάτι Ντορς, ΔΠ, Λυνερδε σχοινέ και κάτι τύπους του στυλ Καμήλ, Άλανε Πρασόνε, Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου και Παπατανατσίου, Στυξ, Σταξ και B.o.c............σκούπα, φαράσι και ανακύκλωση ρε  ;D ;D ;D

welcome back... αχ... είμαι συγκινημένους ο άνθρωπας... :'( :-* ;D

npap είπε:
welcome back... αχ... είμαι συγκινημένους ο άνθρωπας... :'( :-* ;D
Δε βαριέσαι, επαέ χαρίζουν κιθάρες squier  μάλιστα, δεν πειράζει, εγώ θα φωνάξω στο επόμενο και τελευταίο μου λίβε το Κιθ και να δεις που θα έρθει και δεν έχει καμιά σημασία, απλά γιατί θα παίξουμε μουσικούλα

Trending...

Νέα θέματα

Back