Ά ρε τα νειάτα....... :-X :'(mustafank είπε:όχι πρωινή, αλλά βραδινή..
ώρα για ύπνο, λοιπόν... ;D
Ά ρε τα νειάτα....... :-X :'(mustafank είπε:όχι πρωινή, αλλά βραδινή..
ώρα για ύπνο, λοιπόν... ;D
Τάκη, ναι είμαι πρωινός (δεν με "παίρνει" πλέον για ξενύχτια.... :-X), αλλά το αργότερο που μπορώ να ξυπνήσω είναι ~6:30 το πρωί.... :-\. Τον τρίτο πίνω τώρα......AuditoryDriving είπε:Πω τι έγινε, νόμιζα ότι σήμερα θα χα το ρεκόρ...
Φώτη, πες μου οτι εσύ τουλάχιστον είσαι πρωινός...
Παιδιά πιο light τους καφέδες
:μόλις σχόλασα...![]()
![]()
![]()
Α, εισαι δυνατός στα ωράρια Φώτης... Εγω ειμαι στην μεταβατική κατάσταση που παραμένω νυχτοπουλι ως επι το πλειστον αλλα πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα τη νυχτα... παν τα νιατα, τώρα συγκέντρωση μηδεν...cigaret13 είπε:Τάκη, ναι είμαι πρωινός (δεν με "παίρνει" πλέον για ξενύχτια.... :-X), αλλά το αργότερο που μπορώ να ξυπνήσω είναι ~6:30 το πρωί.... :-\. Τον τρίτο πίνω τώρα...... ::
:
:-X Καλόν ύπνο Γιάννη.....
![]()
Πραγματικά, πότε θα βγάλω μια αστυνομία γούτσου- γούτσου και θα μαζέψω όλους τους τύπους που ακόμα ακούνε Χαμουνδ, δεν ξεύρω. Κάτι Ντορς, ΔΠ, Λυνερδε σχοινέ και κάτι τύπους του στυλ Καμήλ, Άλανε Πρασόνε, Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου και Παπατανατσίου, Στυξ, Σταξ και B.o.c............σκούπα, φαράσι και ανακύκλωση ρε ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Μαθε μπαλιτσα λεμεεεεεεεεεε.......
Δε βαριέσαι, επαέ χαρίζουν κιθάρες squier μάλιστα, δεν πειράζει, εγώ θα φωνάξω στο επόμενο και τελευταίο μου λίβε το Κιθ και να δεις που θα έρθει και δεν έχει καμιά σημασία, απλά γιατί θα παίξουμε μουσικούλαnpap είπε:welcome back... αχ... είμαι συγκινημένους ο άνθρωπας... :'( :-* ;D