Τι μουσική ακούτε τώρα;

cigaret13 είπε:
Μετά από πολάααα τσίπουρα, φυσικό είναι.... Πάλι μέσα....;
α πεστο έτσι... το έτσι κι αλλιώς "έξω" το έχω κό(ά)ψει εδώ και χρόνια... για να του κάνω την τιμή πρέπει πια κάτι να λέει... αν δεν, αγκαλίτσα, καναπέ, ταινιούλα κι ευτυχία... :)

cigaret13 είπε:
  Άντε κι ένα τελευταίο γιατί μάλλον πάω για ban....    [u
Φίλος και λίγο thrash metal  ;D ;D ;D

Άααα εσείς πάτε γυρεύοντας... ;D ;D ;D  

Νίκο έχω ξεχάσει τι είναι το έξω....δεν είναι θέμα χρημάτων, θέμα βαρεμάρας-ακεφιάς είναι.... :-\

κι ένα τελευταίο punk από μένα, αφιερωμένο στον ακατονόμαστο που διάγει παράλληλους βίους με τον Ακη (κι ευτυχώς δεν έχει κόρη)... 8) ;D

Φώτη πάσχομεν από την ίδια ασθένεια... ;)

cigaret13 είπε:
Άααα εσείς πάτε γυρεύοντας... ;D ;D ;D  
Το ομολογώ, είμαι fan του αείμνηστου  8)

ΥΓ: Το κομμάτι είναι Heavy Metal

Το λοιπόν, όταν έκανα το… αγροτικό μου με τα Παιδιά από την Πάτρα, παίζαμε αυτό… Αλλά στα όρια του ατμοσφαιρικού metal (και δεν κάνω πλάκα). Δυστυχώς δεν το γράψαμε ποτέ- ήταν φοβερή διασκευή. Αλλά και το original έχει guts.

@ Paragas: Βάλε τα μεταξωτά λαίμαι  ;) ;D

Φίλος Τσιγάρος μαζί σου.

Πού θες να πας και φεύγεις ρε συ?

Πολύ ωραίος άνθρωπος! Κάποτε, μέσα 90's, είχαμε μια κουβέντα (στα Μπλε Παράθυρα, 40 εκκλησιές) ντίρλα και οι δυό και δεν θυμάμαι τι είπαμε (είπαμε ντίρλα...) 

cigaret13 είπε:
Πού'σε ρε Φούζιε, καιρό έχω να σε ακούσω...!  
Δεν μπορεί τώρα, μιλάμε στο τηλέφωνο  ;D ;D ;D

Κελί 33, Αντιλαλούν οι φυλακές κ.τ.λ, τι έγινε Mr Terry......?  Edit: Από που γράφεις;  ::) :-[ :-X ;D

cigaret13 είπε:
Κελί 33, Αντιλαλούν οι φυλακές κ.τ.λ, τι έγινε Mr Terry......?  Edit: Από που γράφεις;  ::) :-[ :-X ;D
13... και όταν βρεθούμε από κοντά θα σου και μια ωραία ιστορία για αυτό  ;)

Το πάρτι τέλος, επιστροφή στην νομιμότητα  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back