Porca mizeria ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D
Ξέθαψα και εγώ μια τσικουδιά - στα ύστερα της η φιάλη.
Dinosp είπε:Βρήκα κάπου χωμένο ενα Jack - σε ποτηράκι για ρακί ειναι υποφερτό
Ξέθαψα και εγώ μια τσικουδιά - στα ύστερα της η φιάλη.
Μπεκρομουτρα τς τς τς...Ρέουν τα τσίπουρα επαέ...
Αίσχος ΚΟΒΑ του βουνού. Πάλι στους πανκς το έριξες - και δεν στέλνεις κάνα τσίπουρο με το ΚΤΕΛ λαίμαι ;Dsamy paraga είπε:Ρέουν τα τσίπουρα επαέ και οι φίλοι μου διψούν, ντροπής
Καθίστε εκεί στο στεγνό πρωτευουσιάνοι, ημείς οι βλάχοι θα τη κουτσοβολέψουμε λαίμαι ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αίσχος ΚΟΒΑ του βουνού. Πάλι στους πανκς το έριξες - και δεν στέλνεις κάνα τσίπουρο με το ΚΤΕΛ λαίμαι ;D
Εις μνήμην- το επόμενο τσίπουροpericles είπε:Eνα ΜΕΓΑΛΟ συγκροτημα μια μεγαλη φωνη !!ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟΥ!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ευγε Περικλη & Terry. Σωνετε την κατασταση.
Πάμε λοιπόν...Dinosp είπε:Κοπελιά, πιάσε ενα φρούτ παντς για τον φίλο μας τον αγαπημένο, τον νεροπομπό...
https://www.youtube.com/watch?v=QXsHK0aoH68Dinosp είπε:Κοπελιά, πιάσε ενα φρούτ παντς για τον φίλο μας τον αγαπημένο, τον νεροπομπό...
Ε..., συγνώμη... Το λεωφορείο απο Δράμα τι ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ εχει... Περιμένουμε κατι τσίπρα, γιαυτο ρωτάμε, λαιμαι...
Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος της ΚΟΒΑ του βουνού...
Πλέον αυτά τα άσματα είναι άκυρα. Σου έχω νέα: Έγινε η επανάσταση ;D
Terry σε λενε? Δεν νομι...samy paraga είπε:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ;D ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Paragas- and the others ;D
Αφιερωμένο 8)
Aς μη δουλευες την επομενη και θα τα σπαγαμε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Τις προάλλες σε ένα έκτακτο session με τα κουμπαράκια (gvour-Φιούζιο) η φιάλη έφυγε τάχιστα και μετά έπινα μπύρα στο ποτηράκι για το τσίπουρο;D
Βέβαια φιλότιμη και αξιέπαινη η προσπάθεια του Γιώργου να σε αντικαταστήσει ως αμφιτρύων- το σωστό να λέγεται 8)