Άσε με τώρα ακούω Deep Purple RainDinosp είπε:Να πάρουμε και τον Samy μαζι, που δεν πίνει, νάχουμε κάποιον να οδηγήσει στον γυρισμό...
Ετσι ειναι ρε Ντινο, οι Χαλκιδεοι ξερουν απο καλο τσιμεντο, διπλα μας το'χουμε. 8)Dinosp είπε:Samy, αυτός οχι μονο γλύτωσε απο το τσιμεντωμα, αλλα ειρωνεύεται κιόλας...
Το τσιγαρο το εκοψα το 2007, τους Camel ποτε, και ουτε προκειται. Πιασε:Όσο κακό κάνει το τσιγάρο στην υγεία, άλλο τόσο και η ακρόαση των Camel ;D ;D ;D
Δεν πινω τσιπουρο φιλος, ουτε ουζο και φυσικα ουτε μπυρα. Κανα τζινακι το συζηταμε.Βρε Κώστα τι έγινε, τα άλλαξες τα νερά?
Άντε γιατί ανοίγω την βρύση και βγάζει ακόμα νερό.
Πότε θα το κάμεις τσίπουρο βρε?
Eιναι DJ απο τα μεσα σχεδον των 80s. Απο αυτον ειχα τα πρωτα μου ακουσματα. Παλι καλα που δεν ακουγε σκυλαδικα. ;D Ακουει και παιζει διαφορα στυλ γυρω απο Rock, Blues, JazzFuck-ιες, Soul-ιες, διαφορα electro ειδη κλπ κλπ. Στο βαθος παραμενει παλιοροκας/hardrockας. Χτες επαιξε πολυ BluesRock, ειχε κεφια.O WF είναι πρώτος.
Αν ο αδερφός του ο DJ εχει το μισό απο το γούστο του, τοτε η επίσκεψη στο στέκι τους στη Χαλκίδα ειναι must.
Τώρα καταλαβαίνω τι κακιά μοίρα σε χτύπησε ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Στο βαθος παραμενει παλιοροκας/hardrockας. Χτες επαιξε πολυ BluesRock,
Έχεις απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό γι' αυτό?Waterfall-K είπε:Δεν πινω φυσικα ουτε μπυρα.
Δεν ξερω ρε Φιουζιε, ποτε δεν μπορουσα να πιω μπυρα, με φουσκωνει you know...fusiongtr είπε:Έχεις απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό γι' αυτό?
Είναι πολύ σοβαρό, πώς στο καλό το έπαθες? ;D ;D ;D
Παρε και ενα ντοκουμεντο παρακατω. Εγω στη μεση, στα δεξια ο αδερφος μου και διπλα ενα κοριτσι αγνωστων λοιπων στοιχειων. Εχω και μια αλλη της ιδιας περιοδου που δαγκωνω ενα βινυλιο. ;D Πρεπει να τη βρω να τη σκαναρω. Μες τα βινυλια μεγαλωσα οπως βλεπεις, και να σκεφτεις οτι ποτε δεν τα χωνεψα. Στην δισκοθηκη μου δεν υπαρχει πλεον ουτε ενα για δειγμα. 8)Τώρα καταλαβαίνω τι κακιά μοίρα σε χτύπησε ;D ;D ;D ;D
Ε και? Για σενα ετσι κι αλλιως το τριωδιο διαρκει ολο το χρονο. ;D Τεσπα, καλα να περασεις και κοιτα μην πιεις παλι τσιπουρα, πιες μια σουμαδα και εισαι Οκ. ;Dsamy paraga είπε:...έχουν αποκρεατικό πάρτυ by the river...
Dinosp είπε:Εγω παλι ψώνισα πριν λιγο το big sky του Brett Garsed (2003) και εχω κολλήσει...
thanx fusiongtr... δεν το γνώριζα...έχει ήδη ενταχθεί στην playlist μου...fusiongtr είπε: