- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Ο δικός μου ήταν ακόμη πιο μοντέρνος.samy paraga είπε:Άκουσμα του παππού μου, ήταν μονδέρνος ;D
Ο δικός μου ήταν ακόμη πιο μοντέρνος.samy paraga είπε:Άκουσμα του παππού μου, ήταν μονδέρνος ;D
Μπαααααααααααα, αυτό δεν παίζει, αλλά έχω μίαν υπόνοια πως αυτός που αποκαλείς παππού, είναι το ίδιο άτομο με σένα ;D ;D ;Dtrolley είπε:Τραγουδάρα... αλλά το πιο ζαλιστικό βίντεο όλων των εποχών... Σοβαρά... θα νομίζετε ότι έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών....
Tο ιδιο επαθα κι εγω αλλα με την καρτα ηχου. Νομιζα οτι τα εφτυσε εντελως. Παρατηρησα ομως οτι ακουγοταν χαλια μονο στα κομματια που ποσταρε ο Samy. Φυσικα η καρτα ηταν μια χαρα, αλλου ηταν το προβλημα... ;Dtrolley είπε:...το πιο ζαλιστικό βίντεο όλων των εποχών...θα νομίζετε ότι έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών....
Ναι χρυσή μου αλλά το μπρώμικο τοΝ τρως επ ευκαιρία λαίμαι ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Δεν γιορτάζω την τσικνοπέμπτη χρυσή μου, αυτά είναι για τις παστρικές μικρομεσαίες.
Είχες συνδέσει την κάρτα ήχου στο αερόθερμο;Waterfall-K είπε:Tο ιδιο επαθα κι εγω αλλα με την καρτα ηχου. Νομιζα οτι τα εφτυσε εντελως. Παρατηρησα ομως οτι ακουγοταν χαλια μονο στα κομματια που ποσταρε ο Samy. Φυσικα η καρτα ηταν μια χαρα, αλλου ηταν το προβλημα... ;D
Ουστ ρε ανθέλληνα, σύρε και άλλαξε κανά νερό ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Το προβλημα της καρτας μου ειναι οτι βρισκεται μεσα σε ενα PC με συνδεση internet και προσβαση στο ΝΟΙΖ, και δη στο "Τι μουσικη ακουτε τωρα? II". Εκει μεσα αρχιζει το προβλημα...
samy paraga είπε:Μια οδοντογλυφίδα κάποιος, με έκατσε του κότς, εις τον τραπεζίτη λαίμαι
Άντε... να αποκαταστήσω τη φήμη του νήματος.