- Πόντοι
- 398
Ναι, άλλα......στη HB το input jack είναι εδώ και δεν πολύ βολεύει.Eτσι δοκιμασες?
Προβολή συνημμένου 42745
Σίγουρα έχω .....όχι ένα πολλά....?δεν εχεις βισμα γωνιακο?
Από τόσες εναλλακτικές θέσεις κάποιος ηλίθιος σκέφτηκε να το βάλει στη χειρότερη που μπορούσε. ΜάλισταΝαι, άλλα......στη HB το input jack είναι εδώ και δεν πολύ βολεύει.
Για front squats μετράνε. Έμφαση στα τετρακέφαλαΣίγουρα έχω .....όχι ένα πολλά....?
Αλλά ούτε και έτσι με βολεύει πολύ καθιστός.
Δεν με πειράζει καθόλου πάντως.....όρθιος και θα κάνω και squats ταυτόχρονα. ?
Για κάτι μήνες μεταξύ 2017-18 κράταγα ένα Ησόπι με βίνταζζζ έπιπιπίλα και αντικείμενα συγχρόνως με Φτασομπούκια και ινσταγραμμαί. Το ότι υπάρχουν βλαμμένοι, δεν είναι θέμα, αλλά το να παρασέρνς τη νεολέρα σε ατραπούς δια να χώσουν χρήμα-έστω και ελάχιστο- για να έχουν από μια σε κάθε σχήμα-μπουθάρα-είναι ενάντια στους θεσμούς της πυρηνικής οικογένειας και υπέρ των διαζυγίων.Εργονομικά είναι η πιο δύσκολη κιθάρα που έπιασα στα χέρια μου.
Ασχέτως που όντως η έκδοση της HB έβαλε το input jack πραγματικά σε ανόητο σημείο.
Πλην όμως είναι τόσο όμορφη που τους τα συγχωρώ όλα.
Ναι, δεν είναι Gibson Korina , αλλά τουλάχιστον μου δόθηκε η δυνατότητα να δω μια σε αυτό το κόψιμο, να την πιάσω , να την μυρίσω και να την παίξω.
Μια τελευταία παρατήρηση.
Όταν άνοιξα αυτό το νήμα, δεν είχα πιάσει ποτέ στη ζωή μου HB ούτε καν είδα από κοντά.
Με βοήθησαν οι συμφορουμίτες που είχαν ιδία άποψη.....με ενθάρρυναν και τις πήρα.
Πλέον με 3 στην κατοχή μου...είμαι κάτι σαν ειδικός ?
Οι κιθάρες της HB είναι εξαιρετικές και δεν τις εξετάζω καν υπό το πρίσμα του Value For Money , που είναι όντως.
Είναι καλοφτιαγμένες, όμορφες κιθάρες, άνετες στο παίξιμο και με ωραίο ήχο.
Από άποψη μεταπώλησης , που λέει και ο συνάδελφος @Terry RoscoeBeck5 μπορεί να μην έχουν αξία , αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.
Δεν παίρνω ψυγείο ή blu ray player για να το μετά πουλήσω, αλλά για να το χρησιμοποιήσω...να το χαρώ.
Το όλο θέμα με την κιθάρα- επένδυση , είναι υπαρκτό, αφορά άλλα επίπεδα, και προσωπικά δεν με αφορά.
Τις προτείνω ανεπιφύλακτα στο μέτρο που κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές......με εμπιστεύεται.
Επίσης ο thomann (γνωστό αυτό) είναι εγγύηση.
Προσωπικά, υγεία να έχουμε, θα πάρω κι άλλες....μιλάμε για ποσά που μπορείς να τα φας σε μια ταβέρνα ένα Σάββατο Βράδυ (εγώ δεν τρώω σε ταβέρνες ?) ...άκου 166,00 € μια τύπου Jazz Master! ή 144,00 € (τόσο την πήρα για V!).
Αυτό είναι γνωστό.Είσαι ξεδιάντροπος
Εκτός δουλειάς τότε, δεν έχω μπει ποτέ στο ινσταγραμμαί, παρότι διατηρώ λογαριασμό στο φατσέ από ιδρύσεως.Πρέπει να έχω κάνα χρόνο να ανεβάσω φωτογραφία μου...με ρούχα.
χμμμμ......?Με ανάβεις όλμος τώρα Λάκις, επιθυμώ να δω γυμνά σου
Αυτό που ήθελα στη συγκεκριμένη φωτο (δεν ξέρω αν βγήκε), δεν ήταν ότι το μοντέλο είναι ξέρω γω ροκερ, αλλά μοντέλο που "πουλάει " την κιθάρα, σαν vintage ad.Μου φαίνεται ότι το μοντέλο εδώ δείχνει κάπως πιο awkward με αυτή την κιθάρα. Με την τελε και με την explorer μου άρεσαν πιο πολύ οι φωτό της, έβγαζαν πιο "αυτοπεποίθηση".
Όχι ότι δεν είναι καλή η φωτογραφία βέβαια απλά ίσως θα έπρεπε να στηθεί διαφορετικά?
...και να πετάξουν τα λεφτά τους....?Για να παρασυρθούν οι νεαροί.