Τι κιθάρα να πάρω;

kostas89

Νέο μέλος
Πόντοι
1
thelw na agorasw mia kithara ilektriki...den thelw na dwsw polla eu...ti kithares proteinete?to stilaki pou tha ithela pantws tha itan san tis gibson sg standard

γουέλκαμ. πληζ ριράιτ ιν γκρικ.
em.icon.wink.png

ποσα λεφτα& διαθετεις;η πρωτη μου σκεψη ειναι για μια epiphone

Θερμή παράκληση: όταν δίνετε κάποιο link (πχ Epiphone), να είναι της εταιρίας και όχι κάποιου λιανοπωλητή. Fair play please. Ευχαριστώ.

καλα, μιλαμε για εξεφτελιστικες τιμες..

88 ευρω για κιθαρα...

μηπως πουλανε μονο τη φωτογραφια???
em.icon.clown.png

&

Θερμή παράκληση: όταν δίνετε κάποιο link (πχ Epiphone)' date=' να είναι της εταιρίας και όχι κάποιου λιανοπωλητή. Fair play please. Ευχαριστώ.[/quote']
Αλλαγή πολιτικής του ΝΟΙΖ Yameth? Μέχρι τώρα γράφαμε ελεύθερα τα links.

Αnyway, θα συμορφωθούμε ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στο ρελαντί Epiphone φίλε μου.

Δεν ξέρω αν ξεκινάς τώρα ή αν έχεις κάποια εξοικείωση με την κιθάρα γενικά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σου κάνει.

Εύκολη, ελαφριά ,ξεκούραστη, αρχ**άτη.

Κι αν κάποτε προχωρήσεις και θες το κάτι παραπάνω, αλλάζεις τους μαγνήτες σου και αφήνεις τους θεωρητικούς να κουρεύονται.

Βεβαια αν θελεις κατι γενικοτερα σε sg style τσεκαρε κ την esp viper η οποια ειναι κ απιστευτα ομορφη ειδικα σε gothic black colour...αλλιως υπαρχει κ το φτηνο signature model του iommi...αλλα καλο θα ηταν να μας ελεγες λιγα περισσοτερα πραγματα για το τι θες...

Αλλαγή πολιτικής του ΝΟΙΖ Yameth? Μέχρι τώρα γράφαμε ελεύθερα τα links. Αnyway' date=' θα συμορφωθούμε ;)[/quote']

Καμμία αλλαγή.

Απλά έκανα (και κάνω) τα στραβά μάτια, χάριν ευκολίας της ροής του forum.

Είπαμε Fair play. Αναφέρεται και στους κανονισμούς. (αρ. 3 & 5)

Η τακτική του Noiz είναι ουδέτερη καθώς δεν υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα, χωρίς όμως να κάνει τα στραβά μάτια εκεί που υπάρχει το συμφέρον των μελών του. Εξ άλλου γι αυτό είμαστε εδώ.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγγνώμη αν σας ταλαιπωρώ. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back