- Πόντοι
- 638
Μάλλον ότι θέλουμε λέμε. Αν εσένα σε βόλευε μόνο μια Ibanez κι έπαιζες jazz δεν θα την έφερνες στα μέτρα σου? Ή δεν κάνουν για jazz με τίποτα? Μόνο hollow? Και ναί, με τους κατάλληλους μαγνήτες και ΕΝΙΣΧΥΤΗ, το ΠΛΕΟΝ σημαντικό σημείο της όλης ηχητικής αλυσίδας, μια χαρά παίζεις και blues και με ibanez και με BC Rich αν θες. Άλλο αν δεν είναι και οι πλέον αγαπημένες blues κιθάρες.freerock1974 είπε:Καλα,οτι θελουμε λεμε τωρα?
Και βεβαια υπαρχουν ηχητικοι προσανατολισμοι στα οργανα.
Δηλαδη μπορει με ibanez να παιξει μπλουζ?η gallagher?η little wing?
(μιλαμε τωρα να χει ηχο,οχι να παιζουν τα τζιτζικια.
Εχεις δει εσυ κανεναν μπλουζοροκα να παιζει με ibanez?
H απλα δεν τους βολευουν?
Εγω χαρντροκα ακομα και μεταλα με στρατ εχω δει.
Πολλοι μεταλαδες γιατι παιζουν με ΕSP?ειναι διαφημιστικο?
Βαλε ο,τι part θελεις κι οτι μαγνητες θελεις κι οτι ενισχυτη θελεις,με την ibanez δεν παιζεις οτι θελεις.
Κι αυτο δεν εχει να κανει με το αν σε βολευει μια κιθαρα η οχι.
Αν το παιδι ειναι ροκας(και το ροκ ειναι ΜΕΓΑΛΟ)παει προς στρατ style πως να το κανουμε.
Όσο για τις ESP (και Jackson, BC Rich, Ibanez κλπ.) ΝΑΙ, είναι διαφημιστικό, όπως επίσης είναι και το image που θέλουν να πουλήσουν. Τόσο απλά.
Μια χαρά παίζεις, άλλο αν δεν ΘΕΛΕΙΣ να παίξεις με Ibanez (ή οτιδήποτε άλλο). Και έχει να κάνει ακριβώς μ'αυτό, με το τι κιθάρα βολεύει τον καθένα.Βαλε ο,τι part θελεις κι οτι μαγνητες θελεις κι οτι ενισχυτη θελεις,με την ibanez δεν παιζεις οτι θελεις.
Κι αυτο δεν εχει να κανει με το αν σε βολευει μια κιθαρα η οχι.
Αν το παιδι ειναι ροκας(και το ροκ ειναι ΜΕΓΑΛΟ)παει προς στρατ style πως να το κανουμε.
Και πάλι δυστυχώς γενικεύεις τραγικά πως rock = strat. Πάσο, δεν θ'αλλάξω τις απόψεις κανενός.
Δεν φάνηκε απόλυτoς, και καλά έκανες, απλά εμένα μου φάνηκε περίεργο και το εξέφρασα. Αν σε προσέβαλλα τότε απολογούμαι. No offence intended.Οκ ντάξει, απλά νόμιζα ότι δεν είναι απόλυτως στο θέμα σχήμα (απλά είπε οτι του άρεσε h blade και υπέθεσα ότι δεν ήθελε απόλυτα στρατ) για αυτό παρέθεσα και αυτές τις κιθάρες.