Άμα είναι Ibanez είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ καλό... Αλλά αφού τον βολεύουν οι blade και το strat shape μπράτσο δεν το κόβω να του αρέσουν οι Ibanez...faded είπε:Γνώμη μου είναι να δεις τις αγγελίες του φορουμ. Σε αυτά τα λεφτά περίπου μπορείς να βρεις κάτι καλό και σε Ibanez. Αν σε βολεύουν νομίζω ότι θα βρεις διάφορα μοντέλα να σου ταιριάζουν.![]()
Το μπράτσο της δεν είναι πιο μακρύ, αλλά είναι σίγουρα αρκετά διαφορετικό, και όπως είπες οι δύο αυτές κιθάρες είναι αρκετά διαφορετικής "νοοτροπίας".nexarulhu είπε:εχω δοκιμασει την ibanez rg350dx αν δεν κανω λαθος στο μοντελο (εχει πιο μακρυ μπρατσο απο την blade βεβαια ειναι τελειωσ διαφορετικεσ κιθαρεσ)
Αψογος!Ας διασκεδάσουμε την ιδέα του gain - ΠΑΛΙ. ΔΕΝ χρειάζεσαι Χ2Ν για να παίξεις με gain, ακόμα και με μονούς μια χαρά τη βγάζεις αν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ειδικά πλέον που ακόμα και οι Fender έχουν μπόλικο!
.Μηπως εισαι ο ηρωας μου?Οπότε καλοί οι EMG, αλλά δεν είναι και πανάκεια-ψωμοτύρι
Μπα εδω τα χαλασες!Ούτε και οι JB/Jazz που'χει "βρωμίσει" ο τόπος. Wink
Thanks!Stinky είπε:Αψογος!
.
Μηπως εισαι ο ηρωας μου?
Μπα εδω τα χαλασες!
Η νουμερο ενα επιλογη μου για ροκομεταλοειδη jb/59 - jb/little 59 και μετα lace sensors red/blue - red/silver
Τεράστια και λανθασμένη γενίκευση. Δεν είναι "αυτό" γι'αυτά και "εκείνο" για να παίξεις "εκείνα" έτσι αόριστα. Κι οι Marduk με strat (που λέει ο λόγος!) παίζουν [τραγικό παράδειγμα]. Δεν χρειάζεται να ταξινομήσουμε τις κιθάρες ανάλογα με τα είδη, καθένας παίζει με ότι τον βολεύει, κι από 'κεί και πέρα αν κάποιο όργανο δεν συμβαδίζει ηχητικά (γιατί για μένα ΜΟΝΟ αυτό μετράει αν σε βολεύει κάτι) με αυτό που θες να παίξεις ευτυχώς υπάρχουν άπειρα aftermarket parts πλέον για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης δυστυχώς όμως, πολλοί αρχίζουν τις μόντες χωρίς να γνωρίζουν καν τι θέλουν.Αν θες να παιξεις τα παντα εκτος απο thrash και deathmetal παρε την blade η καμια μεταχειρισμενη στρατ μεχικο με διπλο μαγνητη.
Αν θες να παιξεις μονο thrash και πανω,παρε ibanez.
Πουλιωνται με το τσουβαλι και μετα τις τσουβαλιαζεις...
εκτος αν κοστιζουν 1000-1500 ευρω και πανω οποτε καλυτερα να παρεις στρατ... ;D
Να με συγχωρουν οι ιμπανεζαδες αλλα...δεν.
Αφού τη θέλει για hard metal όπως αναφέρει. Επίσης με εξαίρεση την futura και την son of a beast οι άλλες σε φαίνονται καφροκιθάρες? Επίσης οι 2 oi bc rich φοράνε αν είδες rockfield μαγνήτες οπότε δεν προτείνω τελείως τα τετριμένα όπως λες. Μετα μπορούμε να πάμε και στο άλλο άκρο. Μπορεί να πάρει μια fender strat και έναν kerry king signature marshall head και να παίζει ακριβώς αυτά που θέλει. Απλά πρότεινα κάποιες κιθάρες που με ήρθαν στο μυαλό για το είδος που θέλει στο διαθέσιμο budget, τις οποίες θεώρησα καλές...και στην τελική δεν του επέβαλα κιόλας να πάρει μία απο αυτές...απλά να δεί μόνοX-minor είπε:Εκτός αυτού, ο φίλος αναφέρει πως του άρεσε μια strat ουσιαστικά κι εσύ (Pilgrim) του προτείνεις καφροκιθάρες?!? Επειδή έχουν gain-άτους μαγνήτες. Η δική μου άποψη είναι αν σου κάθεται μια κιθάρα καλά και το ΜΟΝΟ που σε απωθεί είναι οι μαγνήτες απλά άλλαξέ τους, όχι πάνε στην άλλη άκρη!
Καλά το hard metal χρειάζεται λίγο την εξήγησή του, αλλά πέραν αυτού, εκεί που κόλλησα είναι πως είπε πως του αρέσει η Blade, μια κιθάρα ουσιαστικά Strat, κι εσύ πρότεινες κιθάρες που, εκτός ίσως της jackson, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτό το μοτίβο. Αν έβγαινες εσύ και ζητούσες προτάσεις για κιθάρες τύπου LP και κάποιος σου πρότεινε explorer τι συμπέρασμα θα'βγαζες? Μην το παίρνεις σαν προσωπική επίθεση, απλά μου φάνηκε άκυρο.ThePilgrim είπε:Αφού τη θέλει για hard metal όπως αναφέρει. Επίσης με εξαίρεση την futura και την son of a beast οι άλλες σε φαίνονται καφροκιθάρες? Επίσης οι 2 oi bc rich φοράνε αν είδες rockfield μαγνήτες οπότε δεν προτείνω τελείως τα τετριμένα όπως λες. Μετα μπορούμε να πάμε και στο άλλο άκρο. Μπορεί να πάρει μια fender strat και έναν kerry king signature marshall head και να παίζει ακριβώς αυτά που θέλει. Απλά πρότεινα κάποιες κιθάρες που με ήρθαν στο μυαλό για το είδος που θέλει στο διαθέσιμο budget, τις οποίες θεώρησα καλές...και στην τελική δεν του επέβαλα κιόλας να πάρει μία απο αυτές...απλά να δεί μόνο
Καλα,οτι θελουμε λεμε τωρα?X-minor είπε:Thanks!
Τεράστια και λανθασμένη γενίκευση. Δεν είναι "αυτό" γι'αυτά και "εκείνο" για να παίξεις "εκείνα" έτσι αόριστα. Κι οι Marduk με strat (που λέει ο λόγος!) παίζουν [τραγικό παράδειγμα]. Δεν χρειάζεται να ταξινομήσουμε τις κιθάρες ανάλογα με τα είδη, καθένας παίζει με ότι τον βολεύει, κι από 'κεί και πέρα αν κάποιο όργανο δεν συμβαδίζει ηχητικά (γιατί για μένα ΜΟΝΟ αυτό μετράει αν σε βολεύει κάτι) με αυτό που θες να παίξεις ευτυχώς υπάρχουν άπειρα aftermarket parts πλέον για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης δυστυχώς όμως, πολλοί αρχίζουν τις μόντες χωρίς να γνωρίζουν καν τι θέλουν.
Οκ ντάξει, απλά νόμιζα ότι δεν είναι απόλυτως στο θέμα σχήμα (απλά είπε οτι του άρεσε h blade και υπέθεσα ότι δεν ήθελε απόλυτα στρατ) για αυτό παρέθεσα και αυτές τις κιθάρες.X-minor είπε:Καλά το hard metal χρειάζεται λίγο την εξήγησή του, αλλά πέραν αυτού, εκεί που κόλλησα είναι πως είπε πως του αρέσει η Blade, μια κιθάρα ουσιαστικά Strat, κι εσύ πρότεινες κιθάρες που, εκτός ίσως της jackson, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτό το μοτίβο. Αν έβγαινες εσύ και ζητούσες προτάσεις για κιθάρες τύπου LP και κάποιος σου πρότεινε explorer τι συμπέρασμα θα'βγαζες? Μην το παίρνεις σαν προσωπική επίθεση, απλά μου φάνηκε άκυρο.