Εε κοίτα φίλε mscmkr, εφ' όσον στους κανονισμούς του Forum δεν υπάρχει καμία αναφορά σε όρια ηλικίας και εφ' όσον είμαι και εγώ λίγο πολύ ένας μουσικός σαν όλους εσάς εδώ μέσα και προτιμώ να ασχολούμαι με αυτά παρά να παίζω όλη μέρα PlayStation τότε όχι δεν νομίζω να είμαι μικρός για να βρίσκομαι εδώ, εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου!! Είναι το μόνο μέρος που μπορώ να μιλάω ΌΛΗ μέρα για τη μουσική χωρίς να μην μου λέει κανένας "Σκάσε ρε και φέρε μου να αντιγράψω την άσκηση".. (Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!) Και για να μην ξεφεύγουμε και από το ποστ, συμφωνώ και εγώ απόλυτα με αυτό που είπε ο thanasis b, δεν γίνεται όλοι ξαφνικά να παίρνουν μια κιθάρα στα χέρια και να παίζουν αλα Jimi Hendrix, όλοι τους έχουν κάνει τα μαθήματά τους.. Αν και θα προτιμούσα πολύ περισσότερο αν βλέπαμε το παίξιμο ενός μουσικού οργάνου σαν το τραγούδι ή το σφύριγμα για παράδειγμα, όπου δεν χρειάζεται να ξέρουμε τις νότες ή τις κλίμακες ή όλα τα σχετικά, απλά σκεφτόμαστε πώς θέλουμε να βγει το αποτέλεσμα και voilla! Και επίσης, αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο θέλω να φτάσω το παίξιμο των οργάνων που μαθαίνω, στο να σκέφτομαι τι ακριβώς θέλω να παίξω και να βγαίνει και όχι να ψάχνω να βρω αν η νότα ανήκει στην κλίμακα ή όχι..