Δεν εχω παει ακομα Γιαννενα να παραλαβω το οργανο, απλα μου εστειλε ο Σταυρος μερικες φωτο.Η γεφυρα ειναι ABM η ιδεα μου ειναι; Υπαρχει λογος που λειπει το string tree;
Και σε μενα δημιουργηθηκε αυτη η απορια βλεποντας τις φωτο.Υπαρχει λογος που λειπει το string tree;
Τα πλήρη χαρακτηριστικα ειναι εδω.Η γεφυρα ειναι ABM η ιδεα μου ειναι; Υπαρχει λογος που λειπει το string tree;
Να σου πω πως εγινε η κουβεντα.Ερώτηση: Γιατί ash και όχι alder;
Ισχυει κατα βαση αυτο που ειπε, αν και το string tree θεωρητικα επηρεαζει περισσοτερο κιθαρες με tremolo. Στη χειροτερη, αν δεις οτι τελικα χρειαζεται, δεν ειναι τιποτα να κοτσαρεις ενα.TSotir είπε:Οταν υπαρχει η καταλληλη κλιση η τοποθετηση του string tree προβληματα δημιουργει παρα καλο (ετσι μου ειπε αυτος και δεν εχω λογο να μην το πιστεψω. Εξ αλλου.... τι στοιχιζει ενα string tree για να με βαλει αε πονηρες σκεψεις??!!).
Και εγω στον σταυρο παω τα μπασα μου για σεταρισμα καθως ζω γιαννενα και εχω να πω μονο τα καλυτερα...funky_bassman είπε:Απορία... Κάτι άλλο ΠΛΗΝ Fender like φτιάχνει? Γιατί ξερογλείφομαι καιρό για ένα MM αλλά το 1000αρικο για sterling by musicman μου κακοπέφτει... Άσε που θα ήθελα με μπράτσο J...
Σπουδαια αποκλιση απο Fender-like θες - MM με jazz μανικι ;D ;Dfunky_bassman είπε:Απορία... Κάτι άλλο ΠΛΗΝ Fender like φτιάχνει? Γιατί ξερογλείφομαι καιρό για ένα MM αλλά το 1000αρικο για sterling by musicman μου κακοπέφτει... Άσε που θα ήθελα με μπράτσο J...
Λέγεται G&L .....odis13 είπε:Σπουδαια αποκλιση απο Fender-like θες - MM με jazz μανικι ;D ;D
Έλα ντε ;Dodis13 είπε:Σπουδαια αποκλιση απο Fender-like θες - MM με jazz μανικι ;D ;D
Τα G&L έχουν μπράτσο P και ηταν αγκούρι... Το P μόνο 2 τόνους κάτω το κούρδισμα ΜΠΑΣ και μπορέσω να παίξω... Αλλιώς πρέπει να το φοράω γραβάτα...audiokostas είπε:Λέγεται G&L .....![]()
Εννοώ ένα σώμα stingray με λίγο πιο έντονες καμπύλες και με μπράτσο προφίλ Jazz και nut jazz αλλά διαφορετικό headstockΈλα ντε ;D
Μπράτσο με προφίλ j ή κανονικό μπράτσο j, δηλαδή προφίλ, πλάτος nut, σχήμα headstock?
Γιατί αν εννοείς το δεύτερο, δεν θα είναι ρέπλικα stingray εμφανισιακά, οπότε παίρνεις και
ένα αroutάριστο σώμα precision και βάζεις γέφυρα, μαγνήτη, ηλεκτρικά, control plate και
pickguard stingray. Αν είναι να το κάνεις αχταρμά, κάντο τρελό αχταρμά![]()
Κάνεις λάθος. Το Asat G&L μου είναι 38άρι λίγο πιο χοντρό σε πάχος (που μου αρέσει) από το Jazz (μου).Και με τον bridge μιμείται το MM μια χαρά. Όταν (άμα) μπουν οι διακόπτες να σπλιτάρει κιόλας, τότε να δεις ......funky_bassman είπε:Τα G&L έχουν μπράτσο P και ηταν αγκούρι...