Καταρχήν ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις.Προρπαθώ ακόμα να διορθώσω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται.
Τώρα, το τραγούδι αυτό είναι παιγμένο από όλα τα παιδιά στην μπάντα, και την ηχογράφηση και παραγωγή την ανέλαβα εγώ.
Η ηχογράφηση των drums έγινε στο υπόγειο που έχει ο drummer όπου κάνουμε και τις πρόβες, με 6 μικρόφωνα. 4 δυναμικά -τα shure pgdmk- και 2 πυκνοτικά για over-τα fostex mc10st.
Το μπάσσο είναι καρφί σε ένα di dod 275 και από εκεί κατευθείαν στην κάρτα ήχου(
focusrite saffire pro 26) αλλά και στο tech sansamp psa1.1->saffire 26.
Οι κιθάρες είναι με τον ίδιο τρόπο ηχογραφημένες όπως το μπάσο, με τη διαφορά ότι έκανα ένα reamping μέσω του ενισχυτή(tech power engine 60) για να πάρω το headroom.
Το synth είναι παιγμένο με ένα midi keyboard και μετά έβαλα ήχους από το fm8 της native instruments μετά από βοήθεια των παιδιών εδώ στο noiz σχετικά με αυτό το θέμα.
Τέλος η φωνή είναι γραμμένη με το ένα fostex( μέχρι να πάρω κάποιο καλό πυκνωτικό μεγάλου διαφράγματος) στο ίδιο υπόγειο.
Η όλη παραγωγή έγινε στο macbook που έχω πάνω στο Logic, με ότι εφφέ αυτό διαθέτει.
Νομίζω σε γενικές γραμμές αυτά είναι.αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το προσθέσω..