Τη γνώμη σας! Ηχογράφηση και Μίξη

Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για το κομμάτι. Πολύ καλό συνθετικά, το υποστηρίξατε και άψογα στο παικτικό μέρος, μπράβο! :)

Τύμπανα και κιθάρες μου άρεσαν πολύ, καθαρά γραμμένα και με βαρβάτο ήχο για σπιτίσια παραγωγή, απλά θα ήθελα λίγο πιο "άγριες" τις ρυθμικές. Κατάλαβες, περισσότερος όγκος και ατάκα.

Τα πλήκτρα παίζανε πολύ έξυπνα θέματα αλλά:

1) Ήταν κάπως χαμένα μέσα στη μίξη νομίζω αλλά μάλλον φταίει το παρακάτω

2) Τζάμπα το Triton Extreme που χρησιμοποιήσατε με τον ήχο που άκουσα! Προσφέρομαι για keyboard tech! :lol:

Σε γενικές γραμμές (και υπολογίζοντας το home production), bravo kai pali bravo... :lol: :wink:

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, όντος υπάρχει ένα 80's κλίμα το οποίο θα το κοιτάξω. Ίσως λιγότερο reverb...

Όσο για τα πλήκτρα στο τέλος του κομματιού είναι αρμονίες και θα μπει και κιθάρα με το ίδιο θέμα, όντος είναι πολύ νεκρά αλλά αυτό έγινε εσκεμένα για να γεμίσει με κιθάρες μια τρίτη κάτω από αυτό που παίζουν τα πλήκτρα... Τότε θα τελειώσω και με τη μίξη οριστικά...

Φιλικά, Διονύσης. 8)

Φίλε "FusionMalmo..." το κομμάτι σας είναι εξαιρετικό. :D Έτσι ρε, ορίστε μια σοβαρή εγχώρια progresive μπάντα! Πήξαμε στους thrash-death-black-άδες!!!

Για πες μου λίγο, το group σας είναι οι Spectrum; Η σελίδα σας στο myspace είναι αυτή που δίνεις παραπάνω;

Respect to: Fragile Vastness, Equal Vector, Wastefall, Art of Simplicity...

Nα προσθέσω αν μου επιτρέπεται, την πολυ καλή στερεοφωνική εικόνα του κομματιού, αν και το ευρος μπορουσε να μεγάλωσει λιιιγο ακόμα.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες για mastering?

Φίλε "FusionMalmo..." το κομμάτι σας είναι εξαιρετικό. :D Έτσι ρε' date=' ορίστε μια σοβαρή εγχώρια progresive μπάντα! Πήξαμε στους thrash-death-black-άδες!!! Για πες μου λίγο, το group σας είναι οι Spectrum; Η σελίδα σας στο myspace είναι αυτή που δίνεις παραπάνω;

Respect to: Fragile Vastness, Equal Vector, Wastefall, Art of Simplicity...[/quote']

Ναι φίλε μου οι Spectrum είμαστε με myspace αυτό που δίνω παραπάνω.

Nα προσθέσω αν μου επιτρέπεται' date=' την πολυ καλή στερεοφωνική εικόνα του κομματιού, αν και το ευρος μπορουσε να μεγάλωσει λιιιγο ακόμα.
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες για mastering?[/quote']

Το WaveLab 5 χρησιμοποιώ αλλά η στερεοφωνική εικόνα έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου κατα τη διάρκεια της μίξης στο NUENDO. Κατά το mastering πρόσθεσα μόνο compression, limiting & dithering. 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back