thanx man...και εγω θα την χτυπησω ειναι οτι πρεπει για ροκ/blues..και θα της βάλω gibson p90 φυσικα...καλημεραbouzoukleri είπε:Και μάλιστα αναφέρει ότι είναι του Σπόρου.
Όσο για τη Melody Maker. Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Για εμένα είναι η πιο φτηνή Gibson LP αλλά με τα χαρακτηριστικά της SG .Ακούγεται σαν υβρίδιο. Βάλτης και στη γέφυρα Hot Rails και φτάνεις μέχρι Thrasoκαταστάσεις για πλάκα. Τα Χριστούγεννα μάλλον θα το χτυπήσω το όργανο.
Άσχετο...δεν μπορείς να βάλεις μια κανονική Lespaul bridge?Jasemeister είπε:Με ξενίζει το wrap-around (θέλω να μπορώ να ρυθμίζω το Intonation).
Και σύνδεση firewire μπορείς να βάλεις αλλά και τα δυο θέλουν τρύπημα ;Dmarathon είπε:Άσχετο...δεν μπορείς να βάλεις μια κανονική Lespaul bridge?
προτιμώ τον JMI VOX AC-30, απο εκεί βγαίνει ο ήχοςtsirobill είπε:Μου άρεσε πολύ ο ήχος της στο παρακάτω βίντεο.
Τί λέτε?
Γιατί τρυπήματα νέοι μου????odis13 είπε:Θελεις τρυπηματα βεβαια αλλα μπορεις.
Σιγα μη τρυπαμε για να βαλουμε firewire, τι ειναι η κιθαρα, macbook? ;D ;D ;D ;DJasemeister είπε:Και σύνδεση firewire μπορείς να βάλεις αλλά και τα δυο θέλουν τρύπημα ;D
Λίγη φαντασία δεν βλάπτει νέοι μου...όλο στα τρυπήματα ο νούς σας...odis13 είπε:Μarathon αυτα που παραθετεις ειναι οντως μια λυση, αλλα δεν ειναι η κλασσικη γεφυρα με χωριστο tailpiece που βλεπουμε στις Gibson, σε εκεινη αναφερομασταν εγω και ο Jase.