Τι εφφε ειναι αυτο?

IvanOran50

Νέο μέλος
Πόντοι
6
KRUX - Serpent

Στο 4:08 μπαινει καποιο εφφε το οποιο δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως.Ισως ειναι και πληκτρα.Μπορει ενα εφφε να πλησιασει εναν τετοιο ηχο?

Μπορεί και πλήκτρα.

Βρες το τραγούδι Live και μπορεί να καταλάβεις πιο εύκολα τι είναι. ;)

With magic! :P

"The theremin is rare among musical instruments in that it is played without physical contact. The musician stands in front of the instrument and moves his or her hands in the proximity of two metal antennas. The distance from one antenna determines frequency (pitch), and the distance from the other controls amplitude (volume).

Most frequently, the right hand controls the pitch and the left controls the volume, although some performers reverse this arrangement. Some low-cost theremins use a conventional, knob operated volume control and have only the pitch antenna. While commonly called antennas, they are not used for receiving or broadcasting radio frequency, but act as plates in a capacitor.
"

Info:

http://alturl.com/a2t5s

Κριμα που δεν υπαρχει τετοιο πεταλι παντως..Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Με λίγο ψάξιμο στα εφέ (λίγο octaver, λίγο vibrato ή chorus, λίγο delay με modulation) γίνεται!

Με ένα whammy (ή ένα οποιοδήποτε octaver, η αλήθεια είναι) και με ένα delay με modulation γίνεται εύκολα... εγώ χρησιμοποιώ memory boy και ο ήχος βγαίνει μια χαρά.

Whammy +1 οκτάβα μίξη η σκέτη, το ντιλέι όσο πιο σορτ γίνεται με σεβαστό πλην μετρημένο ποσοστό modulation, ρυθμίζεις την ταχύτητα του modulation και είσαι άρχοντας.

Στοιχειώνεις και την γειτονιά μη σου πω  ;D

Για την ωρα στην κατοχη μου εχω ενα Vibrato και το Flashback της TC για delay.Δυσκολο το κοβω

Slide --> Wah παρκαρισμενο στην πιο πισω(μπασα) θεση --> Vibrato --> Reverb --> Amp.

Βγαινει κατι τετοιο που παραθετω

Edit: Ξεχασα να γραψω το ποιο σημαντικο: E-bow  :)

Theremin.mp3

Attachments

Gianniss είπε:
Slide --> Wah παρκαρισμενο στην πιο πισω(μπασα) θεση --> Vibrato --> Reverb --> Amp.

Βγαινει κατι τετοιο που παραθετω

Edit: Ξεχασα να γραψω το ποιο σημαντικο: E-bow  :)
Το slide το εχουμε το ebow το εχουμε,το απογευμα πιανουμε δουλεια.. ;D ;D

IvanOran50 είπε:
Το slide το εχουμε το ebow το εχουμε,το απογευμα πιανουμε δουλεια.. ;D ;D
Ωραια. Το reverb δεν ειναι και κατι τοσο σημαντικο(μπορει να εχει και ο ενισχυτης σου). Το vibrato ομως ειναι χαρακτηριστικο για ηχο που θυμιζει theremin. Εγω χρησιμοποιησα ενα παμφθηνο behringer ;) (Ξανα Edit: Ok, τωρα ειδα οτι εχεις vibrato!)

Οσο για το παρκαρισμενο Wah, πειραματισου με τα eq του ενισχυτη(βαλε μπασα). Καλη δουλεια :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back