- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
...στο σολο με τη στρατ στο 2ο λεπτο και ο prince με την tele? Ειδικα με την στρατ, ο ηχος ειναι πολυ παχυς, σαν να ειναι "διπλος". Γενικα, ειναι ηχαρα. Πως το καταφερνει?
Ισως λιγο chorus με digital delay λιγων ms ισα ισα για λιγο ογκο..
https://www.youtube.com/watch?v=ilgbWaG7G0QΗ πραγματικη ερωτηση βεβαια σ αυτο το βιντεο ειναι που παει η τελεκαστερ στο τελος (στο 6:10)..????? ? εχει απασχολησει σωρεια ερευνητων ανα τα χρονια! Ο Prince νομιζω δειχνει καθαρα γιατι ηταν ο σταρ και showman που ηταν!
Ο κιθαριστας ποιος ξερει? Ισως λιγο chorus με digital delay λιγων ms ισα ισα για λιγο ογκο..
Ειδικα με την στρατ, ο ηχος ειναι πολυ παχυς, σαν να ειναι "διπλος"
Μάλλον αυτό. Αλλά να πω επίσης πως μια νύχτα στο In Vivo που είχα την τύχη να παίξω με τον Peavey Classic 50 combo 2x12, του Δημήτρη Παναγόπουλου, ο ήχος ήταν αυτός και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο.Ίσως λίγο phaser ....
Μου κάνει εντύπωση που σου φάνηκε έτσι. Προσωπικά μου ακούγεται λεπτός και άδειος. Το ηχόχρωμα που μας χωρίζει πάντως οφείλεται περισσότερο στους lace sensors παρά σε όποιο chorus ή phaser χρησιμοποιεί νομίζω.
ο ήχος ήταν αυτός
Νορμαλ ηχος απο στρατ με drive μου ακουγεται....στο σολο με τη στρατ στο 2ο λεπτο και ο prince με την tele? Ειδικα με την στρατ, ο ηχος ειναι πολυ παχυς, σαν να ειναι "διπλος". Γενικα, ειναι ηχαρα. Πως το καταφερνει?
Εχει ανθρωπο δικο του απο κατω και την αρπαζει στον αερα.Η πραγματικη ερωτηση βεβαια σ αυτο το βιντεο ειναι που παει η τελεκαστερ στο τελος (στο 6:10)..?????
Μπα. Εχω στην Strat plus τους χρυσους. Δεν προσφερουν περισσοτερο ογκο. (που αναζητα ο ΟΡ)Οι σένσορες (οι χρυσοί, γιατί υπάρχουν και άλλοι 3 χρωματισμοί με έμφαση σε άλλες μεσαίες συχνότητες και έχουν και μεγαλύτερη έξοδο) δεν είναι και ο πιο vintage strat ήχος. Είναι κοντά, είναι αθόρυβοι και ήταν στις E plus stratocasters, Eric Clapton, Jeff Beck, Buddy Guy και ίσως σε άλλες που δεν θυμάμαι. Στην Eric Clapton υπάρχει και το mid-boost που την πάει αλλού. Δες βίντεο με τον Latimer που την κάνει ν' ακούγεται Latimer δηλ. Les Paul.
Συμφωνώ. Μιλάς γαι το TBX. Και μένα δεν μ' άρεσε, δεν προσέφερε τίποτε που να χρειαζόμουν. Η Clapton όμως με τους sensors και το mid-boost έχει αυτό που OP ψάχνει.Μπα. Εχω στην Strat plus τους χρυσους. Δεν προσφερουν περισσοτερο ογκο. (που αναζητα ο ΟΡ)
Η κιθαρα ειχε και εκεινο το pot το τριοροφο που κατι εκανε στα μεσαιοπριμα, αλλα μια μ@λακια και μιση ηταν και το πεταξα.