Τι δουλειά κάνετε;

Δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο. (αυτη τη χρονιά στην Κω).

Απο μουσικής άποψης μονιμα ερασιτέχνης!! Με οτι αυτό συνεπάγεται!

Εξωτερικές εργασίες γενικά, αυτοδίδακτος σε κιθάρα, πλήκτρα, μπάσο κ.λ.π. Έχω φτιάξει κάμποσα ντέμο. abstract και μαζεύω ριφάκια για goth symphonic metal.

Πιθανότατα μετά από τόσα χρόνια που άνοιξε το thread, οι μισοί και βάλε να έχουν αλλάξει 2+ δουλειές. Πλην ίσως δικηγόρων και γιατρών.

otto## είπε:
Πιθανότατα μετά από τόσα χρόνια που άνοιξε το thread, οι μισοί και βάλε να έχουν αλλάξει 2+ δουλειές. Πλην ίσως δικηγόρων
χαχα γιατί όχι δικηγόρων;

nick_ls είπε:
χαχα γιατί όχι δικηγόρων;
Καλά δε το σκέφτηκα και πολύ  ;D. Απλά λέω ο δικηγόρος και σε άλλη "δουλειά" να πάει πάλι τον δικηγόρω θα κάνει.  ::) Λέω εγώ τώρα.

otto## είπε:
Πιθανότατα μετά από τόσα χρόνια που άνοιξε το thread, οι μισοί και βάλε να έχουν αλλάξει 2+ δουλειές.
  ;) :D

Λιγο εμποριο, τουριστικα, και αγροτικα απο μενα.

Αναλυτής ρίσκου στην Ευρωπαική Επιτροπή.

Με τη μουσική (κιθάρα) απασχολούμαι μονο ερασιτεχνικά και πλέον είμαι ένας κλασικός...bedroom player

Προγραμματιστής/Αναλυτής. Μπούχτησα με τα κομπιουτερόνια και πλέον γυρνώ τα πάντα σε αναλογικό!

Θα χρειαστώ βέβαια υπολογιστή για να σουλατσάρω εδώ!

Εγώ σαν φοιτήτρια κάνω δουλίτσες απο εδώ και απο εκεί. Από προώθηση προϊόντων μέχρι μικρο μεταφράσεις. 

Στρατιωτικος.Στην Πολεμικη Αεροπορια εδω και 20 χρονια.Ειδικοτητα οπλουργος.Υπηρετω στα Χανια.

20180108_202405.jpg.35e1c874f31447ad2dbe5ca217d8cf04.jpg

Αμμοβολές/βαφες von sankt pauli(είμαστε κ τουριστικό αξιοθέατο παναθεμα μας)

FB_IMG_1545814756335.jpg

20181002_100036.jpg

20181005_210337.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back