- Πόντοι
- 1
ανεργος ηχοληπτης...
μια χαρα...
μια χαρα...
Σλουρπ! Θα σας επισκεφθώ σύντομα.beeros05 είπε:προτάσεις...θραψαλάκι γόνος, πολίτικη σαλάτα, πατατες τηγανιτές (δεν ειναι ΠΡΟΚΑΤ), σαρδέλλα σχαρας καλασσική ή καυτερή, κοπανιστή Κύθνου, χταπόδι σχάρας, γαρίδες σουβλάκι με πάπρικα, γαριδάκι τηγανητό και πολλά άλλα...
Φαντάζομαι κάτι σαν την κοπανιστή Μυκόνου.BigAlejandro είπε:τι ειναι η κοπανιστη κυθνου αραγε?
λογικο ακουγεται!spy είπε:Φαντάζομαι κάτι σαν την κοπανιστή Μυκόνου.
http://www.hotelmykonosgreece.com/greek/local_products/kopanisti.html
εσυ εισαι απο αυτην πλευρα ....μαζι μας...μην στενοχωριεσαι.frank d είπε:εγω ανεργος 5 μηνες τωρα![]()
ποιος εισαι???ValteR είπε:Ηθοποιός κ κινηματογραφικος Σκηνοθετης.βιντεοκλιπακια παιδιαααα έλα πάρε παρε έλα πάρε πάρε
Σε ποιο τομεα κανεις research?Ελλαδα?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ) ΒΓΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ LIVE.
BEBAIA KATA TH ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ!
ΑΠΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ .
ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΛΑΙΚΟΥ & ΨΕΥΤΟΕΝΤΕΧΝΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ MIA KAI H AΓΟΡΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ TORTOISE,TINDERSTICKS,NICK CAVE ,ROLLING STONES κτλ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ BRITNEY SPEARS KAI O 10 CENT!![]()
Από το 2004 που τα έγραψε...έχει αλλάξει 150 δουλειές...και εμένα μου έχει προτείνει να ανοίξουμε σουβλατζίδικο στο Βερολίνο...και το σκέφτομαι.sixtrip είπε:Σε ποιο τομεα κανεις research?Ελλαδα?
Παντως στο παρισι δεν υπαρχει ουτε μια μπουζουκλεριmarathon είπε:Από το 2004 που τα έγραψε...έχει αλλάξει 150 δουλειές...και εμένα μου έχει προτείνει να ανοίξουμε σουβλατζίδικο στο Βερολίνο...και το σκέφτομαι.
Έχει όμως τον Μavromatis που έχει διάσημο μουσακά..sixtrip είπε:Παντως στο παρισι δεν υπαρχει ουτε μια μπουζουκλερι
Σκεφτειτε το![]()