Τι δουλειά κάνετε;

Ειμαστε ανεργοι!!! 8)

Δεν εχουμε αναγκη τις δουλειες!!! ;D

μαθητης 3ης λυκειου θελω να σπουδασω κοινωνιολογια παιζω σε 2 γκρουπ, ενα thrash/death(κιθάρα) και ενα old schooool rock(μπάσο), εχουμε παιξει σε συναυλιες με γνωστα ελληνικα ονοματα...αλλα δεν πληρωθηκα ποτε και ουτε με νοιαζει(εκτος αν τυχει να ειναι η μονη λυση στο μελλον)

α, σπυρο με λενε.

Εγώ πάλι είμαι ο Σταύρος, 21, διδάσκω ιδιαίτερα αγγλικών και ταυτόχρονα σπουδάζω στο Γεωλογικό της Αθήνας!Παρ'όλα αυτά,πρέπει να ομολογήσω ότι η μουσική είναι η ζωή μου και ελπίζω να προχωρήσουμε με την μπάντα που παίζω κιθάρα,τους Spirits Engaged. Μέχρι στιγμής πάει καλά ^_^

Χάρηκα :)

Εγω ειμαι πασιγνωστος ροκσταρ, θα με ξερετε λογικα, τι να λεω.. Στα καραβια παω για εμπνευση. Προσποιουμαι οτι δουλευω για να με κρατανε εκει! Και με κρατανε αρκετους μηνες. Τους υπολοιπους ομως σολαρω!! Κι εχω σχεδον οσες κιθαρες ηθελα απο μικρος απο σπονσορες, οχι επειδη δουλευω στην αλλη ακρη του κοσμου!

Με λιγα λογια ειμαι ναυτικος, αλλα οταν παιζω μουσικη ΔΕΝ με νοιαζει αν θα γεμισει ενα bar στο live οπως με ενοιαζε ποιο παλια, το κανω απο ΧΟΜΠΥ ΜΟΝΟ!!

πολιτικος μηχανικος .μου αρεσουν και οι τελε...εχω 2 και τις παιζω που και που...καμμια φορα και με παρεα και καμμια φορα μπροστα σε κοσμο...ηλια με λενε...

γεια σας και απο μενα,ειμαι ο αιμιλιος ειμαι πτυχιουχος ηλεκτρολογος,δουλευω ομως σε ενα καταστημα ως πωλητης,ασχολουμε απο το 2006 με το ηλεκτρικο μπασο,και αργοτερα με ακουστικη και ηλεκτρικη κιθαρα !!!

Εμένα με λεν Μιχάλη,

Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την στιγμή να γίνω

ένας αξιοπρεπής Ελληνας φοιτητής, για να ασχοληθώ με την μεγάλη μου αγάπη...

Την Μουσική!!

Παίζω κιθάρα γενικά, αλλά μάλλον έχω πτυχίο στην κουλαμάρα, παίζω και λίγο πιάνο  :)

Μου αρέσει επίσης η Αρμονία (Αρμονία λένε και μια πιτσαρία στην περιοχή μου  ;D )

Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία μεταξυ των άλλων και θέλω να μαθω ισπανικα και γιαπωνέζικα (χωρίς πλάκα). Θέλω να δουλέψω επίσης ως καθηγητής αγγλικών μιας και έχω αγάπη και επάρκεια για τα αγγλικά  :)

[Το μεγάλο μου όνειρο είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας]

Michelle είπε:
[Το μεγάλο μου όνειρο είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας]

Το ειχα και το εκανα.Γινε μουσικος σε κρουαζεροπλοιο. 8)

Vartanis είπε:
Το ειχα και το εκανα.Γινε μουσικος σε κρουαζεροπλοιο. 8)
Δεν το είχα σκεφτεί! :D

Είχα στο μυαλό μου τουρ με ροκ μπάντα σε όλο τον κόσμο, πραγμα μάλλον απίθανο..

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλή είναι και η θάλασσα...  8)

Michelle είπε:
Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία μεταξυ των άλλων και θέλω να μαθω ισπανικα και γιαπωνέζικα (χωρίς πλάκα). Θέλω να δουλέψω επίσης ως καθηγητής αγγλικών μιας και έχω αγάπη και επάρκεια για τα αγγλικά  :)
γιαπωνέζικα: πολύ καλή επιλογή!Γαμώ τις γλώσσες κ εμείς οι έλληνες έχουμε πάρα πολύ καλή προφορά :)

να δουλέψεις σαν καθηγητής αγγλικών:από πήρα κ μόνο σου λέω ότι τα παιδιά από 6-16 σου κλέβουν τη ζωτική ενέργεια κ θα πεθάνεις νέος.Ειδικά όταν δεν διαβάζουν lol

SteveB είπε:
γιαπωνέζικα: πολύ καλή επιλογή!Γαμώ τις γλώσσες κ εμείς οι έλληνες έχουμε πάρα πολύ καλή προφορά :)
Τα ανιμε φταίνε και έχω φάει το κόλλημα και η γενικότερη κουλτούρα τους  :P

να δουλέψεις σαν καθηγητής αγγλικών:από πήρα κ μόνο σου λέω ότι τα παιδιά από 6-16 σου κλέβουν τη ζωτική ενέργεια κ θα πεθάνεις νέος.Ειδικά όταν δεν διαβάζουν lol
... ::)

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω σε λίγο καιρό... Αν μου βγάζουν την πίστη θα τους βάζω λίγο μεταλ να χτυπιούνται στα διαλλείματα, για να είναι ήρεμα στο μάθημα  :D :D

δεν ηρεμούνε τα σκασμένα lol

αλλά τα ιαπωνικά πραγματικά είναι υπέροχη γλώσσα!

Κ εύκολη να την μιλήσεις,δύσκολη να την γράψεις..... XD

πήγαινε στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών στην ιποκράτους (Αν είσαι από αθήνα). 300 ευρω τον χρόνο αν είσαι φοιτητής του εκπα, 380 για όλους τους άλλους,6 ώρες την εβδομάδα :)

Γιαπωνέζικα? Κρίμα τα χρόνια που θα φάς. Το μέλλον βρίσκεται στα Κινέζικα ;)

Καθηγητής θεωρητικών ευρωπαϊκής μουσικής... αρμονία, ΕΜΑΙ (ντικτέ), θεωρία, σολφέζ, ιστορία μουσικής κ.λ.π. κ.λ.π.

οταν θα μεγαλώσω το ονειρο μου ειναι να γινω συνταξιουχος. ;D

σπιτάκι με μεγάλη αυλή και κήπο, οχι Αθήνα αλλά ουτε και πολύ μακρια, ζωάκια, κιθαρίτσα,κλπ κλπ

εγω ειμαι μουσικος κ στο τελευταιο εξαμηνο των σπουδων μου στο τζαζ πιανο αλλα που κ που ονειρευομαι να πιασω το τζοκερ,να παω σε ενα ηηηηρεμο εξοτικο νησι κ να κααααααθομαι...χαχαααα...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!  :P  προς το παρον ας γυρισουμε στην πραγματικοτητα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back