- Πόντοι
- 898
12+ ετών προϊόν και να φανταστώ πως δεν του έχεις κάνει κανένα service.Holystone είπε:Τι προτεινετε;;;; ???
12+ ετών προϊόν και να φανταστώ πως δεν του έχεις κάνει κανένα service.Holystone είπε:Τι προτεινετε;;;; ???
Αυτό που λες δε γίνεται αφενός γιατί είναι αδύνατο να χωρέσει ένας άνθρωπος μέσα σε μια πεταλιέρα και αφετέρου ο Στέλιος έχει αποβιώσει το 2001leon7pap είπε:Aνοιξε τη και φυσα τη και θα δεις οτι μετα απι τοσα χρονια εκει μεσα μπορει να κρυβεται ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ!
Ναι καλά, το ίδιο λένε και για τον Elvis.BlackCrow81 είπε:ο Στέλιος έχει αποβιώσει
Ο Elvis ?leon7pap είπε:Πως δε γινεται;Οταν αλλαζεις patch και το επομενο λεει πχ Slash ποιος νομιζεις οτι κρυβεται κατω απο το σασι και σου ΔΩΝΕΙ τετοιον ηχο;
leon7pap είπε:Aνοιξε τη και φυσα τη και θα δεις οτι μετα απι τοσα χρονια εκει μεσα μπορει να κρυβεται ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ!Ψεκασε τα pots με σπρευ για τις επαφες η wd 40 παιξε τα λιγο αριστερα δεξια.Ξανακλεισε και enjoy για τα επομενα 10-15 χρονια.
Καλά, εσύ το τερμάτισες.Holystone είπε:Φοβαμαι οτι το καντιλακι της τελειωνει σιγα -σιγα....
Holystone είπε:Την ειχα ανοιξει (τρελη φασαρια βεβαια...) και ειχα καθαρισει στα πεταλια που δεν παιζανε καλα ενα δυο. Εν τω μεταξυ, η χρηση ηταν παντα προσεγμενη. Στην θηκη της παντα, μονο εξω για προβα κτλ, και live (οταν λεμε live, λεμε για 2-3 το χρονο max... :'( ) και με προσοχη, δεν εχει πεσει επανω της σταγονα......
Φοβαμαι οτι το καντιλακι της τελειωνει σιγα -σιγα....
GT-10 μήπως;fusiongtr είπε:Boss GT-8.
Δεν μου αρέσει που δεν έχει usb, αλλά πάνω απ' όλα δεν μου αρέσει που δεν έχει direct out και δεν μπορείς να έχεις παράλληλα και το καθαρό σήμα της κιθάρας χωρίς τα εφφέ.
Θα ήθελα επίσης να έχει ένα looper.
Αλλά ξέρω ότι ζητάω πολλά από ένα μηχάνησμα που μου έχει ανοίξει απίστευτους ορίζοντες στα περί ήχου.![]()
Γιατί να πάρει GT 10 και όχι το υπερμηχανισΜα GT 100?Μανώλης Χναράκης είπε:GT-10 μήπως;
SF για αλλη μια φορα δινεις τα φωτα σου στις επιλογες μου! Επεσες διανα!Superfunk είπε:Γιατί να πάρει GT 10 και όχι το υπερμηχανισΜα GT 100?![]()
Βασικα, ειμαι κατα του direct σε pc για ηχογραφηση κιθαρας. Συνεχιζει να μην με πειθει για σοβαρες ηχογραφησεις/ μιξεις ηχος πεταλιερας καρφι στην καρτα ηχου... Οποτε το usb και direct out δεν ηταν λογος επιλογηςfusiongtr είπε:Boss GT-8.
Δεν μου αρέσει που δεν έχει usb, αλλά πάνω απ' όλα δεν μου αρέσει που δεν έχει direct out και δεν μπορείς να έχεις παράλληλα και το καθαρό σήμα της κιθάρας χωρίς τα εφφέ.
Θα ήθελα επίσης να έχει ένα looper.
Αλλά ξέρω ότι ζητάω πολλά από ένα μηχάνησμα που μου έχει ανοίξει απίστευτους ορίζοντες στα περί ήχου.![]()
ω ρε φιλε! σε ευχαριστω για το σχολιο!!leon7pap είπε:Εχω την Gt100 και την τρεχω με 2χ12 active speakers.Εχω οτι ηχο θελω.Χτυπα τη!
Step by step...Superfunk είπε:Γιατί να πάρει GT 10 και όχι το υπερμηχανισΜα GT 100?![]()