Προφανως και δεν εχω γινει κατανοητος. :-\ (αναμενομενο μιας και δεν φυμιζομαι για τη μεταδοτικότητα μου :-X ) Επισης δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος να σου εξηγήσει ακριβως τι ειναι το unity gain Και το impedance matching σε θεωρητικο επιπεδο μιας και ξεφευγει απο τις δυνατοτητες μου :-X . Μιας και οπως λες ομως ο googlης ειναι φιλος μαςbloody_sunday είπε:Σου ξαναγράφω πως το "impedance" και το "gain" είναι δυο εντελώς διαφορετικές έννοιες, και πως δεν υπάρχει "impedance gain matching" (εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά το ακούω, επομένως αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο θα ήθελα και έναν ορισμό για να το καταλάβω). Συν τοις άλλοις, το θρεντάκι που παραπέμπεις δεν αναφέρει τίποτα για εμπέδηση. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου με τον όρο "ισορροπημένες", αλλά πέρα από την ποιητική άδεια και τον τρόπο του λέγειν του καθενός, επισήμως αναφέρεται στο "balanced". Αν δεν σου κάνει ο Γκούγκλης, υπάρχουν κι εδώ πληροφορίες, πχ. http://www.noiz.gr/index.php?topic=7303.0

Αν θες το θεωρητικο υποβαθρο πισω απο τις εννοιες νομιζω τα λεει αναλυτικα και κατανοητα!