rckmr είπε:
Αυτά σχετικά με την αξιοπιστία με προβληματίζουν... για την ώρα είμαι με distortion και overdrive, αλλά αργά ή γρήγορα με βλέπω να θέλω εφέ μιας που ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ήταν το the wall των floyd αλλά έχω την εντυπώση ότι ποτέ δεν θα κατάφερω να ακούγεται τiμια το comfortably numb. :'(
TC Electronics nova repeater !!! Αυτό δουλεύω τώρα και είμαι χαρούμενος!!
Κρίμα που δεν παίζω τόσο όσο έπαιζα, λόγω χρόνου.
Αυτό με τα κουμπιά της Τ.Λ. είναι κλασσικό πρόβλημα. Λίγο πρίν τη δώσω, είχα σκεφτεί να αλλάξω τα ελλατηριάκια που έχει απο μέσα, με κάτι λαστιχένια μαραφέτια που μπαίνουν στους μαγνήτες για στήριξη στο pickguard. Ταίριαζαν αλλά δε βρήκα αρκετά κομμάτια, μέχρι που την πούλησα, οπότε ποτέ δεν έγινε..
απο τις παραπάνω πεταλιέρες αν δεν κάνω λάθος μόνο η TL δεν έχει γενικό equalizer έτσι?
πιστεύω πως θα βόλευε για να ισορροπήσει η πεταλιέρα στον εκάστοτε ενισχυτή/PA
διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ναί όντως. H T.L. δεν έχει γενικό EQ, αλλά και πάλι στις άλλες δεν ξέρω πως δουλεύει και κατα πόσο θα μπορουσε να κάνει δουλεια για όλα τα presets σου..
Αν το σκεφτείς ένα γενικό ΕQ είναι και αυτό του εκάστοτε ενισχυτή που χρησιμοποιείς και μπορείς να διορθώσεις έναν απο τους ήχους σου, αλλά αν αλλάξεις και πας σε άλλο ήχο, δεν έχει τις ίδιες επιπτώσεις κ στον τελευταίο.. Παίζουν ρόλο πολλά! Η καμπίνα, τα μεγάφωνα, το PA klp..
Το καλύτερο είναι να έχεις το ήχο που γουστάρεις, να βγαίνει απο τον ενισχυτή σου, να τον ακούς!! Αληθινό! Κι απο εκέι κ πέρα, δουλεία του ηχολήπτη να το βάλει στο PA με ένα καλό mic και να το αποδόσει έξω, όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να σπάνε τα νεύρα σου..
*πάντα κατά την προσωπική μου άποψη