Τι απολαμβάνω να βλέπω στις αγγελίες;

Status
Not open for further replies.
κ γω απο επαρχια ειμαι.

οτι πουλησα αναγκαστηκα εριξα την τιμη.Οτι πουλησα (απο μαγνητη, εως κιθαρα κ ενισχυτες) το πουλησα Αθηνα εξ αποστασεως.Στην επαρχια ο κοσμος εχει την νοοτροπια να αγοραζει περισσοτερο καινουργια,παρα μεταχειρισμενα...χωρια που λιγοι ασχολουνται με το ''αθλημα''...ετσι περιοριζεται κατα πολυ το αγοραστικο σου κοινο.

Στην τελευταια κιθαρα που πουλησα εριξα την τιμη επιπλεον κατα 200 ευρω κατω για να την παρει ενα παλικαρι απο Αθηνα.Αλλιως πιθανον να στεκοτανε ακομη στο σταντ ή στην βαλιτσα της....προσφατες πωλησεις τωρα αρχες Νοεμβρη,ακομη κ σε χαμηλες τιμες, δεχθηκα κ δεχομαι παζαρια στο 10 αρικο,5 ευρο κτλ...συμβιβαζομαι στο παζαρι κ εξακολουθω να τα ''διωχνω''...αλλιως δυστηχως δε γινεται..

Πιθανον εαν εμενα Αθηνα, ισως να ελεγα :παζαρια τελος (οπως το χω δει σε αγγελιες απο πρωτευουσα)...αν το πω εδω επαρχια που ζω,θα μεινω με ολα παραμασχαλα. ;)

scofield είπε:
κ γω απο επαρχια ειμαι.

οτι πουλησα αναγκαστηκα εριξα την τιμη.
Ασ'τα να πάνε...

Είχα ρίξει τόσο πολύ την τιμή σε μια κιθάρα που με πήρε κάποιος γνωστός από Αθήνα και μου είπε "πας καλά ρε μ....".

Φυσικά, η κιθάρα είναι ακόμη στο σπίτι μου και την κοιτάω, αλλά, όντως, δεν είναι εύκολο να έρθει ο άλλος στην Άρτα για να δει αν του κάνει.

Και, επιπλέον, υπάρχουν και οι άλλες περιπτώσεις.

Τον προηγούμενο μήνα πούλησα μια καμπίνα και δεν την δεχόντουσαν στο ταχυδρομείο γιατί ήταν πάνω από 25 κιλά.

Να 'ναι καλά το παλικάρι που περίμενε να βρω μεταφορική για Αθήνα και αναγκάστηκε να πάει και μέχρι τον Κιφησό να την πάρει απ'το πρακτορείο.

Ωραία η ιδέα του Grey αν και πιστεύω ότι στις "επαρχιακές" αγγελίες,θα ήταν ότι καλό να δίνεται μια μικρή πίστωση χρόνου και σε τοπικό επίπεδο,προτού σταλθούν στη μεγαλούπολη.

Αυτό γιατί μπορεί τελικά να υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος στα πέριξ και έτσι να γλιτώσουν χρόνο και χρήμα,όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αν κάτι απολαμβάνω να βλέπω στις αγγελίες είναι η φράση:

"για όσους ξέρουν πραγματικά από..."

όπου τελίτσες,βάλτε καλό χαλβά,καλό λάδι,καλά μούρα,ότι επιθυμείτε.

Υ.Γ.Επιτέλους ήρθε η ώρα να αποκτήσω και εγώ μια Gibson..

http://www.xe.gr/mousika-organa/kithares|ad-67271818.html

Tελικά ανακάλυψα ότι απολαμβάνω να βλέπω αγγελίες στυλ "η τάδε Glypston πατάει κάτω τις Gibson ..." κλπ, κλπ, κλπ.

Ευτυχώς γιατί στον λινό μου ήθελα κάτι καλύτερο για τον μούστο της επόμενης περιόδου.

Μέχρι εδω παρακαλώ κύριοι.

Δεν μας αφορά η προσωπική σας διένεξη ούτε είναι σε θεση το φόρουμ  να κρίνει.

Ενα είναι σίγουρο. Δεν μιλάμε όλοι την ίδια "γλώσσα". Γι αυτό τσεκάρουμε, διπλοτσεκάρουμε και φυλάμε τα ρούχα μας για να ΄χουμε τα μισά.

Thanks yameth

Kalimera se olous

Οι αγγελίες εχουν χαβαλέ και κόλλημα.

Την πρώτη φορα που τις είδα σκέφτηκα οτι κάνουν ζημιά στα λίγα καταστήματα μουσικών ειδών που εχουν απομείνει. Αν όμως κρίνω απο μένα, ισως τελικά ισχύει το ακριβώς αντίθετο για αυτούς που "ξοδεύουν" σε μουσικο εξοπλισμό.

Οι αγγελίες δημιουργούν η/και μεγεθύνουν το GAS, κι ετσι πετιέσαι το Σαββατο μεχρι τον Κουρμπη για μερικα μέτρα Εvidence ή στον Καγμάκη για καμία τελε, κοκ...

Πλάκα στις αγγελίες εχουν και οι στατιστικες τους (τουλάχιστον αυτές που παρακολουθώ). Για παράδειγμα το item που πουλιέται πιο γρήγορα τα τελευταία δυο χρονια πρεπει να ειναι το ΒΒ της ΧΟΤΙC στα €120.

Όχι?

BB is a keeper.

Πρόσφατα χαμογέλασα με το "μη μου προτείνετε ανταλλαγές, έχω τα πάντα" :)

Και μια προσωπική μου εμπειρία: το πετάλι μου που πουλήθηκε πιο γρήγορα ήταν ένα Μπος Pitch Shifter  (νομίζω το ν.5) για το οποίο έγραφα στην αγγελία (ίσως το θυμάται κανείς, αν και πουλήθηκε το ίδιο απόγευμα) ότι "είναι ίσως το χειρότερο πετάλι που έχω παίξει ποτέ. Το χαρίζω σε όποιον μου πληρώσει τον λογαριαμσό του κινητού 45,80 ευρώ."

Dinosp είπε:
Οι αγγελίες εχουν χαβαλέ και κόλλημα.

Την πρώτη φορα που τις είδα σκέφτηκα οτι κάνουν ζημιά στα λίγα καταστήματα μουσικών ειδών που εχουν απομείνει. Αν όμως κρίνω απο μένα, ισως τελικά ισχύει το ακριβώς αντίθετο για αυτούς που "ξοδεύουν" σε μουσικο εξοπλισμό.

Οι αγγελίες δημιουργούν η/και μεγεθύνουν το GAS, κι ετσι πετιέσαι το Σαββατο μεχρι τον Κουρμπη για μερικα μέτρα Εvidence ή στον Καγμάκη για καμία τελε, κοκ...

Πλάκα στις αγγελίες εχουν και οι στατιστικες τους (τουλάχιστον αυτές που παρακολουθώ). Για παράδειγμα το item που πουλιέται πιο γρήγορα τα τελευταία δυο χρονια πρεπει να ειναι το ΒΒ της ΧΟΤΙC στα €120.

Όχι?
να προσθεσω και την fender deluxe strat σε απρο χρωμα με maple μανικι. Ειχα 2 και πουληθηκαν κ οι 2 σε 1 ωρα. Για τη πρωτη το σκυλομετανιωσα

Tamtam είπε:
BB is a keeper.

Πρόσφατα χαμογέλασα με το "μη μου προτείνετε ανταλλαγές, έχω τα πάντα" :)
αν λεμε για τον ιδιο ,(εκτος Αθηνων) οντως εχει τα παντα.... ;)

το 2008 πουλησα ενα τραντζιστορ peavey 15 αρακι.Δεν ηθελα χρηματα κ στην αγγελια ειχα γραψει ανταλλασεται με ενα κασακι μπυρες (κ ναι το εννοουσα) ;D...τελικα τον πηρε ενα παιδι απο Θεσ/κη,αλλα επειδη λογω αποστασης δεν μπορουσε να μου παρει τις μπυρες,τον εδωσα για 20 ευρω,για να αγορασω εγω το κασακι. ;) ;D

scofield είπε:
το 2008 πουλησα ενα τραντζιστορ peavey 15 αρακι.Δεν ηθελα χρηματα κ στην αγγελια ειχα γραψει ανταλλασεται με ενα κασακι μπυρες (κ ναι το εννοουσα) ;D...τελικα τον πηρε ενα παιδι απο Θεσ/κη,αλλα επειδη λογω αποστασης δεν μπορουσε να μου παρει τις μπυρες,τον εδωσα για 20 ευρω,για να αγορασω εγω το κασακι. ;) ;D
Eισαι θεουλης,τελος!! ;D

gvour είπε:
Eισαι θεουλης,τελος!! ;D
ευχαριστω! ;D ;D

(για την ιστορια, πηρα Χαϊνεκεν) ;D

noe13 είπε:
να προσθεσω και την fender deluxe strat σε απρο χρωμα με maple μανικι. Ειχα 2 και πουληθηκαν κ οι 2 σε 1 ωρα. Για τη πρωτη το σκυλομετανιωσα
Ρε συ noe πούλησες την ωραιότερη κιθάρα του πλανήτη ΔΥΟ φορές!!

Πας καλα?

Dinosp είπε:

Πας καλα?
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...(το τρις, ουκ ανδρός)

Dinosp είπε:

Πας καλα?
φιλε η πρωτη ειδικα ειχε το ωραιοτερο μανικι που εχω πιασει ποτε.....και εργονομικα και αισθητικα....και το χειροτερο? Την εδωσα για τα ματια μιας suhr που ποτε δε συμπαθησα και ζητημα να επαιξα 10 ωρες. Η δευτερη deluxe υπαρχει αυτη τη στιγμη στις αγγελιες στα 850ε

scofield είπε:
(για την ιστορια, πηρα Χαϊνεκεν) ;D
Ε όχι, κρίμα τον ενισχυτή!

Αν περίμενες λίγο (μερικά χρόνια), γνωστό σούπερ μάρκετ είχε 2,99 την οκτάδα απίστευτης μπύρας.

Θα τον έδινες 21 €, και θα είχες 55 υπέροχες μπύρες! ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ε όχι, κρίμα τον ενισχυτή!

Αν περίμενες λίγο (μερικά χρόνια), γνωστό σούπερ μάρκετ είχε 2,99 την οκτάδα απίστευτης μπύρας.

Θα τον έδινες 21 €, και θα είχες 55 υπέροχες μπύρες! ;D ;D ;D ;D
;D ;D

Σε αγγελία που γράφω ότι δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, ζήτημα είναι να έχω πάρει 2 emails για αγορά. Και καμιά 20αρια για ανταλλαγές με ότι μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους!

Xαίρομαι πολύ που έχει ανοίξει αυτό το θέμα με τις αγγελίες καθώς πάντα προσφέρουν γέλιο... γέλιο που παραλίγο να βγεί σε κλάμα μια φορά που μέσα στον ενθουσιασμό μου που βρήκα μία ακουστική που έψαχνα σε πολύ καλή τιμή και με σκληρή θήκη, δεν παρατήρησα ότι στη μία φωτό ήταν cutoff, και στην άλλη όχι...... ευτυχώς τον πρόλαβα πριν παει στο ταχυδρομείο να τη στείλει και το ακύρωσα....οι μια φωτο ήταν απο νετ και δεν ειχε φροντίσει καν να βρει απο το ιδιο μοντέλο...με βάση αυτό, μυρίστικα λαμωγιά και αποσύρθηκα.....

PanosB είπε:
Σε αγγελία που γράφω ότι δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, ζήτημα είναι να έχω πάρει 2 emails για αγορά. Και καμιά 20αρια για ανταλλαγές με ότι μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους!

Kλασίκ.  ;D

Απορώ εάν δεν ξέρουν να διαβάζουν, ή σκέφτονται "πάει στο διάολο θα του στείλω και μπορεί να λιμπιστεί ο μ*****ς αυτό που του προτείνω γιατί προφανώς και δεν ξέρει τι θέλει".

Η πιο ώριμη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι να ξεκαθαρίζεις ότι δεν απαντάς σε μηνύματα για ανταλλαγές.

Εάν κρύβεις ακόμα ένα παιδί μέσα σου όμως, θα μπορούσες, λέω εγώ, να κάνεις εγγραφή το mail του σε ό,τι πιο spam newsletter κτλ έχει να προσφέρει το διαδίκτυο.  ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back