- Πόντοι
- 178
Για να μην ανοίγω νέο thread θα γράψω έναν προβληματισμό μου και θα ποστάρω και μία αγγελία..
Κατεβαίνοντας Ελλάδα κυρίως γιορτές και καλοκαίρια, και μιας και το πατρικό είναι μονοκατοικία και με γείτονες σε σχετική απόσταση, σκέφτηκα να μετατρέψω ένα χώρο σε στούντιο,να έχω 2-3 κιθάρες, ενισχυτές,κ.λ.π.
Σκέφτηκα λοιπόν τώρα που θα κατέβω το Πάσχα, να αρχίσω να στοκάρω.
Ο κύριος λόγος που δεν κατεβάζω/στέλνω εξοπλισμό από Γερμανία, είναι γιατί
δε θέλω να μπλέξω με ταχυδρομεία και τυχόν ζημιές.
Και χωρίς να θέλω να εκμεταλλευτώ την γενική,τουλάχιστον μέτρια, οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι στα περισσότερα πράγματα που με ενδιαφέρουν,οι τιμές στις αγγελίες είναι πάντα πιο ακριβές από το ίδιο μοντέλο στην ίδια περίπου κατάσταση από ότι στη Γερμανία.
Όχι ότι δε θα προχωρήσω στο εγχείρημα, αλλά απορώ με τις τιμές.
Πάμε και στην αγγελία..
Gibson Les Paul Studio Ebony 2014, 120th Anniversary, με τη βαλίτσα της.
Όμως υπάρχει ένα θεματάκι...?
Η τιμή στα 750ευρώ?
Προσωπικά δε θα με χαλούσε να την κατεβάσω Ελλάδα,να τρίψω/βάψω ή καλύτερα να την πάω στον Φάνη να την κάνει καινούργια.
Ποια τιμή θεωρείται ρεαλιστική προσφορά,αν το πρόβλημα της κιθάρας είναι μόνο αισθητικό;
Γιατί έχει και αλλού πορτοκαλιές,απλά η παρδαλή Les Paul είναι στην πόλη μου.
Κατεβαίνοντας Ελλάδα κυρίως γιορτές και καλοκαίρια, και μιας και το πατρικό είναι μονοκατοικία και με γείτονες σε σχετική απόσταση, σκέφτηκα να μετατρέψω ένα χώρο σε στούντιο,να έχω 2-3 κιθάρες, ενισχυτές,κ.λ.π.
Σκέφτηκα λοιπόν τώρα που θα κατέβω το Πάσχα, να αρχίσω να στοκάρω.
Ο κύριος λόγος που δεν κατεβάζω/στέλνω εξοπλισμό από Γερμανία, είναι γιατί
δε θέλω να μπλέξω με ταχυδρομεία και τυχόν ζημιές.
Και χωρίς να θέλω να εκμεταλλευτώ την γενική,τουλάχιστον μέτρια, οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι στα περισσότερα πράγματα που με ενδιαφέρουν,οι τιμές στις αγγελίες είναι πάντα πιο ακριβές από το ίδιο μοντέλο στην ίδια περίπου κατάσταση από ότι στη Γερμανία.
Όχι ότι δε θα προχωρήσω στο εγχείρημα, αλλά απορώ με τις τιμές.
Πάμε και στην αγγελία..
Gibson Les Paul Studio Ebony 2014, 120th Anniversary, με τη βαλίτσα της.
Όμως υπάρχει ένα θεματάκι...?
Η τιμή στα 750ευρώ?
Προσωπικά δε θα με χαλούσε να την κατεβάσω Ελλάδα,να τρίψω/βάψω ή καλύτερα να την πάω στον Φάνη να την κάνει καινούργια.
Ποια τιμή θεωρείται ρεαλιστική προσφορά,αν το πρόβλημα της κιθάρας είναι μόνο αισθητικό;
Γιατί έχει και αλλού πορτοκαλιές,απλά η παρδαλή Les Paul είναι στην πόλη μου.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: