Τι απολαμβάνω να βλέπω στις αγγελίες;

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
Και φυσικα, το all time classic που γραφεται σε καθε ειδους αγγελια, απο αγγελιες για κιθαρες και οικοπεδα μεχρι αμαξια και...διαστημοπλοια: "Μονο σοβαρες προτασεις!"
eyeroll.gif
και σε στελνει κανονικα να αναρωτιεσαι τι ειναι η "σοβαρη προταση", οταν μαλιστα εχει ηδη μια standard τιμη πωλησης για το προιον του.
Αυτό τα σπάει, όντως. Πραγματικά σε κάνει να απορείς. Άντε πες σε ανταλλαγές έχει νόημα (δεν μπορεί να πουλάς κιθάρα αξίας 2000 ευρώ και να σου προτείνει ο άλλος πεταλιέρα των 200) αλλά όταν έχει τιμη σαν τι μπορεί να σου πεί ο άλλος. Μου 'ρχεται να στείλω μήνυμα "Θα με παντρευτείς;" ;D Αυτό είναι σοβαρή πρόταση, δεν μπορείς να πείς.

theoctapus είπε:
Μου 'ρχεται να στείλω μήνυμα "Θα με παντρευτείς;"
χαχαχα ;D ;D

Πάντως τη μία φορά που έβαλα αγγελία και έφυγε σχεδόν αμέσως ήταν για εσωτερική κάρτα ήχου (Lynx).

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε περίπτωση να την βγάλω για να βγάλω φωτογραφία. Εσωτερική είναι, τι σκατά να έχει πάθει, δηλαδή;

;D ;D ;D

Ωραιο θεμα!Λαμπατο!

Θυμαμαι μια  ωραια  ατακα που  μου  χει μεινει..

''Πωλειται ηλεκτρικη κιθαρα για ολες τις χρησεις'' ;D ;D ;D

Και  μια ενος φιλου  μου..τον πηρα τηλ μαλιστα  και  γελουσαμε...

''Οχι  ανταλλαγες,εχω ΑΠ ΟΛΑ''... ;D ;D ;D

Ποιος εισαι ρε?

Ο  Μιουζικμεσίδης? ;D

Ειναι ωραιες  οι αγγελιες και τις  οποιες παραφωνιες τις θεωρω αλατοπιπερο

να νοστιμισει το φαγητο.Θα ηταν ανιαρες  αν  δεν υπηρχε η  ελευθερη εκφρασις

παντος ανευθύνου... :D

Αφηστε τον κοσμο  να εκφραστει να  διασκεδαζουμε... :D

Φιλος πουλαγε μια fender custom shop. Δεχθηκε κληση για ανταλλαγη με squier και χρηματικη διαφορα............ :-\ :-\ :-\ :-\

Το αυτο συνεβη σε εμενα οταν πουλαγα το iphone 4s μου. Με πηρε πιτσιρικας (αν κρινω απο την φωνη)  για να μου πει αν δεχομαι να το ανταλλαξω με iphone 3gs και 20 ευρω.....Ο αιωνιος Ελλην που νομιζει οτι ολοι οι αλλοι ειναι κοροιδα........

επίσης σε αγγελία  :

-Πουλάω gibson 335 , δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές

- φίλε ανταλλάζεις την gibson σου με 10 κιλά πένες ,  7 metalzone , 3 harley benton και μια καμπίνα χωρίς ηχείο ?

οντως μερικες αγγελιες εχουν πολυ πλακα,γι αυτο υπαρχουν κ στο νοιζ εδω κ κανα χρονο...επισης το περιεργο ειναι οτι ακομα και μετα απο τοσο καιρο ο πωλητης δε λεει να ιξει τη τιμη ουτε ευρω..

αυτο το 'μονο σοβαρες προτασεις' το καταλαβαινω γτ εχω βαλει αγγελια με τιμη μονο για πωληση και εχω λαβει μεηλ με προτασεις ανταλλαγης απο ρολοι μεχρι καναπε (σοβαρα)

Waterfall-K είπε:
κλασσικες περιπτωσεις, τουλαχιστον στον τομεα των Keyboards:

"Το μηχανημα βρισκεται σε ακαπνο περιβαλλον"
αυτό που αφότου δηλώσεις ενδιαφέρον για την αγγελία κάνεις email search στο facebook από περιέργεια να δεις τι κουμάσι είναι ο τύπος, και πόσο άκαπνο είναι το περιβάλλον του πια, και βλέπεις να ποζάρει το σύνθ προς πώληση δίπλα από blaze it 420 τασάκι. τρού στόρυ

tumblr_ne8gqdDZqz1qekf7io1_500.jpg

Η λέξη "πενταλάκι"...Όσο κι αν αποτελεί ηχητική απόδοση από το pedal, ένα ρίγος με διαπερνά...Μου θυμίζει κι έναν φίλο μου που πρόφερε τη Les Paul "Λε πολ"...ναι, γαλλική είναι... όχι, δε λεγόταν Lester ο άνθρωπος...

Αυτο με τις ανταλλαγες παντως εχει καταντησει...

Πριν απο 2-3 χρονια ειχα βαλει μια malmsteen strat προς πωληση και ειχα αφησει ανοιχτο το ενδεχομενο και για ανταλλαγη !!! λαμβανω λοιπον μετα απο λιγη ωρα πρωταση για ανταλλαγη με epiphone les paul  με αλλαγμενους μαγνητες, χαρακτηριστικα μου εγραφε... "μη την υποτιμας παταει κατω και Gibson"

Επισης ρε παιδια εχω βαρεθει να βλεπω να πωλουνται Seymour Duncan JB και να αναφερονται ως jeff beck.... (JB=jazz blues).

Καλά πάμε, σήμερα βρήκα σε αγγελία την κιθάρα transformer!

Στην πρώτη φωτογραφία με rosewood ταστιέρα και στη 2η με maple!

Αυτά είναι!

Βαριέσαι τη μία version; Την αλλάζεις!

stamkosk είπε:
Βαριέσαι τη μία version; Την αλλάζεις!
Δεν την αλλάζεις.

Αλλάζει με την σκέψη και είναι η ιδανική κιθάρα για άμεσες Α/Β συγκρίσεις στις επιπτώσεις της ταστιέρας στον ήχο.

Μην τα εξηγούμε και όλα βρε παιδιά.

για Παρασκευή το θέμα είναι αρκούντως πχιοτικό

ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον OP                                          :)

Εγώ γελάω πάντα με το "μόνο για όσους ξέρουν...." 8)

Gommer είπε:
Άστα να πάνε... ειδικά σε σε κάτι <<NOS>> λυχνίες που λένε "Μόνο για γνώστες"... σιγά ρε φιλαράκι, από το MIT μέσα τις ξεδιαλέγεις?  :D

Η το άλλο.. "Επαγγελματικός ενισχυτής, λαμπάτος...". Θες και επαγγελματική άδεια για να τον αγοράσεις?

john_guitar είπε:
Η το άλλο.. "Επαγγελματικός ενισχυτής, λαμπάτος...". Θες και επαγγελματική άδεια για να τον αγοράσεις?
Όχι ρε 'συ, για να τον δουλέψεις, είναι σαν τα φορτηγά, θες επαγγελματικό δίπλωμα. ;D

audiokostas είπε:
Εγώ θα απολάμβανα να έβλεπα στις αγγελίες έναν editor της προκοπής γιατί περνάς την μισή μέρα παλεύοντας συνεχώς με την βλακεία που σου λέει ότι έχεις ξεπεράσει το limit των λέξεων, ασχέτως με το τι δείχνει ο word counter ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με το πραγματικό αριθμό λέξεων και αλλάζει κατά το δοκούν και ο οποίος editor, αν αργήσεις, κάνει reset χάνοντας αυτά που έγραψες λες και είναι τραπεζικό σύστημα συναλλαγών.  >:( >:( >:(

Βέβαια αυτό είναι πρόβλημα για όσους θέλουν περιγραφικά να πάνε λίγο παραπέρα από το λεπτομερέστατο "Σινεμαγκούγκου κιτάρα με ούγκα νούγκα πιτσα".......
Ακου να δεις τι χάνεις τόσο καιρό λοιπόν...Οι κειμενογράφοι που χρησιμοποιείς (Word κλπ) προσθέτουν στο background (δεν φαίνεται δηλαδή), κώδικα που εκλαμβάνεται απο τον editor των Αγγελιών ως κείμενο.

Η λύση;

Γράφεις στον ίδιο τον editor των Αγγελιών ή σε κάποιον "αγαθό" editor όπως το Notepad αν θες να κάνεις μετα copy / paste την έκθεση ιδεών σου. ;)

yameth είπε:
Ακου να δεις τι χάνεις τόσο καιρό λοιπόν...

Οι κειμενογράφοι που χρησιμοποιείς (Word κλπ) προσθέτουν στο background (δεν φαίνεται δηλαδή), κώδικα που εκλαμβάνεται απο τον editor των Αγγελιών ως κείμενο.

Η λύση;

Γράφεις στον ίδιο τον editor των Αγγελιών ή σε κάποιον "αγαθό" editor όπως το Notepad αν θες να κάνεις μετα copy / paste την έκθεση ιδεών σου. ;)
Αφεντικό, υπάρχει κι αυτός http://www.tinymce.com/ ο οποίος είναι εξαιρετικός και έχει την δυνατότητα να κάνεις copy-paste από word (http://www.tinymce.com/wiki.php/Plugin3x:paste). Ότι πρέπει για πιο απαιτητικές δουλειές.

Gommer είπε:
Ξέχασες και για το "μερακλήδες μόνο"

Εγω απο την αλλη γελαω οταν μου στελνουν μυνηματα του στυλ ''Γιατι το πουλας? ''

-Για να πληρωσω τον ΕΝΦΙΑ  ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back